strasti se ne smiruju

Kad je saznala da je Veljko ponovo sa Mašom: Ksenija Bujišić uradila ono što niko nije očekivao (FOTO)

0
Nakon raskida sa mladom voditeljkom naslednik Cece Ražnatović neko vreme je bio sam, a zatim se vratio u zagrljaj bivše devojke Maše Terzić, što je Kseniju nateralo da povuče radikalan potez.
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Veljko i Ksenija nekoliko meseci uživali su u strasnoj ljubavnoj romansi, a nakon što su okončali vezu ni jedno ni drugo nisu želeli da u velikoj meri javno govore na ovu temu.

 

foto: Instagram

Ksenija Bujišić se osvrnula na ljubav s Veljkom Ražnatovićem: Više ni sama nisam znala kako da se postavim

 

Iako su se u javnosti pojavile informacije da naslednik folk zvezde nije ostao u dobrim odnosima ni sa prethodnom dugogodišnjom izabranicom Mašom Terzić, najnoviji događaji dokazali su da su bivši partneri ne samo zakopali ratne sekire, već i obnovili ljubavnu vezu. 

 

Nastavak teksta i fotografija pročitajte na sledećoj strani.

 

 

Fotografije sa proslave Veljkovog rođendana, kojoj je prisustvovala i Maša, osvanule su na društvenim mrežama, nakon čega je Cecin sin objavom nove zajedničke fotografije potvrdio pisanja da je par ponovo u ljubavi.

 

❤️

A photo posted by Veljko Raznatovic (@vr_arktigar) on

Ne mogu jedno bez drugog: Veljko Ražnatović i Maša Terzić ponovo zajedno (FOTO)

 

Iako se ovim povodom nije oglašavala, Ksenija koja je dugo nakon raskida zajedničke fotografije sa Veljkom držala na svom Instgaram profilu, sada je odlučila da ih ukloni sve do jedne, čime je jasno stavila do znanja da je i zvanično stavila tačku na nekadašnju ljubav. 

makonda-tracker