Njen privatni život sve intrigira

Kaća Živković o ljubavi, udvaračima i današnjim devojkama: Sumnjam da mi je zapisano da ostanem sama

0
Od raskida s Banetom Jankovićem, koji je nedavno stao na ludi kamen, popularna pevačica nije imala ozbiljnu vezu. Šta to fali njenim udvaračima?
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Živković karijerom i te kako može da bude zadovoljna.

 

Nastupa i putovanja je, kaže, koliko treba. Ovih dana ona je često na gradskim dešavanjima, a mnogi su je hvalili da sve lepše izgleda, ali je Katarina uvek u ženskom društvu.

S drugaricama idem na revije, u kafiće, klubove... Zašto da ne? Ponekad je drugarica jača polovina", rekla je Katarina Živković na jednoj modnoj reviji.

Komentar zbog kog joj fanovi aplaudiraju: Ovako je Katarina Živković reagovala na venčanje Baneta Jankovića (FOTO)

 

Katarina je sa osmehom na licu odgovarala na znatiželjna pitanja da li je i u koga zaljubljena.

Nije važno samo to imam li dečka. Nije problem imati nekoga, ali ne valja imati bilo koga... Udvarača ima, to nije problem" kaže ona.

Pevačica je objasnila u čemu je, zapravo, problem.

 

 

foto: Instagram

U mašti! Muškarci su potpuno bez mašte. Udvarača sam zaista, bez preterivanja i namere da se hvalim, uvek imala, ali su nekako svi na isti kalup. Nije se pojavio nijedan koji me je oborio s nogu udvaranjem, onim prvim potezom koji mnogo govori. Sve je nekako klasika, kao da kopiraju jedni druge. Možda smo i mi devojke krive, možda smo pristajale na malo, na obično, na neke glupe fore... Ne znam. Možda sam malo ostarila, možda sam postala zakeralo, ali sada stvarno tražim nešto više... Malo mašte, malo nečeg originalnog, da osetim neki zemljotres kad dečko nešto kaže, kad me pogleda", iskrena je Katarina Živković.

Pokazala je da nema čega da se stidi: Ovako je Katarina Živković izgledala pre nego što je postala popularna pevačica (FOTO)

 

Ona se ne plaši da će dugo ostati sama.

Ne, ja sve mogu sama, pa i da budem sama! Ako je to sudbina, neka je. Mada, sumnjam da mi je tako zapisano...

 

makonda-tracker