EKSKLUZIVNO

Cela Srbija nagađa o kome se radi: Devojku Marije Šerifović odlično znate - evo ko je u pitanju (FOTO)

15
Javnost bruji da je snajka iz čuvene imperije Karić u vezi sa evrovizijskom pobednicom, o čemu svedoče njihove zajedničke fotke do kojih je došao Kurir
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život najpopularnije domaće pevačice Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Ali pevačica koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine uspešno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marija je već godinu dana u vezi sa snajom jedne od najbogatijih srpskih porodica!

 

Šerifovićka i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Mariji se odmah dopala ova lepotica i to joj je iste večeri i pokazala. Počela je SMS prepiska i lepotica je odgovorila na pevačicino udvaranje!

 

Nesmotrenost ih je odala: Otkriven identitet devojke Marije Šerifović (FOTO)

 

- Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije - otkriva izvor Kurira blizak Marijinoj partnerki.

 

Lepotica je na koncertima Marije Šerifović uvek imala mesto u specijalnoj loži i tada su svi počeli da se pitaju u čemu je fora. Ubrzo im je postalo jasno.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

foto: Dragan Kadić


- Marija i snajka su nekoliko puta viđene u poznatim beogradskim restoranima, držale su se za ruke, bilo je tu nežnih dodira, poljubaca. Naravno, neko ih je uslikao, pa su fotografije njihovih intimnih trenutaka, kad su mislile da ih niko ne gleda, ubrzo počele da se šeruju. Sad skoro pola Beograda ima te fotke u svojim telefonima - kaže sagovornik Kurira.

 

Za vezu svoje žene sa Šerifovićkom nedavno je saznao i muž lepotice. Do njega su prvo stigle priče, a onda i fotografije! Nastala je velika svađa, brak je bio pred razvodom.

 

Predstavila novi izgled i raspametila fanove: Marija Šerifović drastično smršala (FOTO)

 

- Naslednik imperije se pokupio i otišao u inostranstvo na neko vreme. Žena je ubrzo došla kod njega, priznala mu je da je bilo nešto između Marije i nje, molila ga da joj oprosti i obećala da će tu vezu prekinuti. Posle nekoliko dana teških razgovora odlučio je da ostane u braku, najviše zbog svoje patrijarhalne porodice. Zamislite kakav bi to bio skandal za njih da su saznali da je razlog razvoda druga žena, ali ne njegova, nego njena?! - tvrdi izvor Kurira.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

Po povratku u Beograd snajka je rekla Mariji da više ne mogu da se viđaju kao ranije.

 

- Nije da se više ne čuju, ali mnogo manje nego pre. Uspele su čak i da se vide dva-tri puta. Sada obe jako pate - zaključuje naš sagovornik.

 

Ovim povodom zvali smo juče Mariju Šerifović, ali ona se nije javljala na telefon.


Nakon jučerašnjeg ekskluzivnog teksta u Kuriru, javna tajna, o kojoj je brujao ceo Beograd, preko noći je isplivala na površinu!

 

foto: Kurir

 

Marija Šerifović: Što te ne ubije, to te ojača

 

Otkrili smo da je fatalna udata žena Elena Karić!

 

Priče o vezi supruge Jugoslava Karića, sina Dragomira Karića, i Marije Šerifović došle su do novinara Kurira, a s njima su stigle i fotografije koje svedoče o njihovom bliskom prijateljstvu.

makonda-tracker