velika ljubav

"Ja ću biti topla majka, a ona hladan otac": Bejbi Lazanja i žena njegovog života upoznali su se na neočekivan način

0

Bejbi Lazanja često ističe u prvi plan svoju verenicu kao najzaslužniju za njegov vizelni identitet, a rado sluša njene savete i mišljenje i u vezi s muzikom. Njihova priča počela je pre tri godina, a par trenutno kuje velike planove.

Bejbi Lazanja (Marko Purišić), predstavnik Hrvatske na Evroviziji
Bejbi Lazanja (Marko Purišić), predstavnik Hrvatske na Evrovizijifoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hrvatski muzičar Marko Purišić, koji je predstavljao Hrvatsku na 68. Evroviziji, poznati je Evropi pod pseudonimom Bejbi Lazanja, a još jedan način da ga nazovete jeste – Elizabetin verenik.


Momak koji je oduševio Balkan, Evropu i svet svojom pesmom i harizmom već dugo je u vezi sa Istrankom Elizabetom Ružić, koja mu je bila najveća podrška u Malmeu.


Ona je brinula o njegovom stilu i velika mu je pomoć na mnogim poljima budući da je i sama umetnička duša i talentovana fotografkinja, a u jednom od brojnih intervjua Bejbi Lazanja rekao je da je njena uloga u njegovoj karijeri ogromna.

Štaviše, Elizabeta ga je ohrabrila da se upusti u solo karijeru nakon što je godinama bio u brojnim bendovima, a u šali kaže da je on Bejbi dok je Elizabeta Lazanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

HRT je pred Evroviziju objavio dokumentarac o Purišiću, nazvan "U susret Eurosongu", u kom je muzičar otkrio mnogo toga, pa smo saznali i ponešto o njegovoj ljubavi s ovom lepoticom.


Sve ono što vizuelno stoji iza Bejbi Lazanje – Elizabeta stoji iza toga. Ja verujem u njen muzički ukus. Završila je školu za klavir – rekao je Marko, koji rado prihvata savete svoje verenice.


A kako je sve počelo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)


Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu – otkrila je Elizabeta, koja je dodala i da nije bila zadovoljna njihovim prvim izlaskom jer je imala osećaj da nije ostavila dobar utisak.


Par planira brak, a naredni veliki zajednički projekat im je kuća u Kašteliru, nedaleko od Poreča, na kom muzičar vredno radi, pa Elizabeta u šali kaže da je "Marko samo hteo da se pohvali da su mu građevinski poslovi sledeća profesija posle muzike".


Zaljubljeni verenici već razmišljaju i o potomstvu, a Bejbi Lazanja na simpatičan način zamišlja njihov život s decom.

 

Elizabeta Ružić i Marko Purišić (Bejbi Lazanja)
Elizabeta Ružić i Marko Purišić (Bejbi Lazanja)foto: Hrvatska radiotelevizija/YouTube Printscreen

Ja ću biti topla majka, a Elizabeta hladan otac – kaže Marko.


Elizabeta, kao i Purišić, ima 27 godina, a studirala je medijsku umetnost na Umetničkoj akademiji u Splitu. Bavi se video produkcijom i art fotografijom, a autorka je kratkometražnog filma "Ponekad je lakše ubiti nekog drugoga".

 

BONUS VIDEO

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

 

makonda-tracker