"divlje, ludo i perverzno"

Nudila mu je 20 miliona da dobiju dete: Zaboravljena ljubav najotkačenijeg para 90-ih počela je samo iz jednog razloga

0

Kada se danas seti ove dvomesečne strastvene veze, nekadašnji košarkaš kaže da samo jednu stvar vidi kao razlog što se najpopularnija žena sveta viđala s njim, a to nije činjenica da je želela njegovo dete iako mu je navodno nudila bogatstvo ako se to dogodi

Madona i Denis Rodman 1993. godine
Madona i Denis Rodman 1993. godinefoto: Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni košarkaš Denis Rodman, koji je nastupao za više NBA klubova, danas slavi 63. rođendan.


On je tokom devedesetih važio za jednu od najkontroverznijih i medijima najinteresantnijih ličnosti u svetu sporta, a čuveni sportista i te kako je davao materijala za to.


Imao je veoma buran privatni život, a izuzetak nije bila ni ljubav.


On se 1992. oženio dugogodišnjom devojkom Eni Bejks, s kojom je dobio ćerku Aleksis Kejtlin, a brak se raspao posle samo 82 dana, uz optužbe da je bio neveran supruzi i fizički nasilan prema njoj.

Poznat je i njegov devetodnevni brak s tadašnjom holivudskom senzacijom Karmen Elektrom, a potom se 2003. oženio Mišel Mojer, s kojom je dobio sina Denisa Mlađeg i ćerku Triniti, a potom se razveo i od nje.


Ipak, nijedna njegova ljubav nije privukla pažnju kao veza s kraljicom pop muzike Madonom.

 

Denis Rodman i Madona
Denis Rodman i Madonafoto: Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Denis Rodman i Madona upoznali su se 1993. godine, prilikom zajedničkog intervjua za magazin Vibe. Najpopularniji košarkaš sveta i pop zvezda zajedno su se fotografisali i za naslovnicu, koja nikada nije objavljena jer je osnivač ovog lista Kvinsi Džouns smatrao da žena bele puti ne treba da bude na naslovnoj strani njegovog urbanog časopisa.


Nakon poziranja, Madona i Rodman su dva sata razgovarali u okviru intervjua i odmah se pojavila hemija među njima.

 

U vreme dok su bili u strastvenoj vezi, par nije pričao mnogo o svojoj ljubavi, ali smo godinama kasnije saznali mnogo detalja, pa je tako košarkaš jednom prilikom ispričao da je pevačica želela dete s njim.

Kockao sam se u Vegasu, a ona je bila u Njujorku i pozvala me – prisetio se u intervjuu za radio 105.1 FM 2019. godine. – Javio sam se, a ona mi je rekla: "Denise, ja ovuliram". Pitao sam je: "Šta? Imaš ovulaciju? Šta je to?", hteo sam da je zezam. A ona mi kaže: "Znaš, ovuliram", pa sam joj rekao – okej, tu sam za pet sati. Poslala je avion G5 po mene, pa sam otišao na aerodrom, došao do njene kuće, obavio svoje, vratio se avionom i nastavio da se kockam.

Košarkaš je pričao i da mu je Madona ponudila 20 miliona dolara da joj napravi dete.


Ponudila mi je 20 miliona ako zatrudni sa mnom – tvrdi on. – Ako se beba rodi, tačnije.

 


Veza je trajala samo dva meseca, a Rodman veruje da je jedini razlog iz kog se pop kraljica viđala s njim to što on nije imao najbolju reputaciju.


Mislim da je njena karijera počela da opada 1993, a rekla je da je razlog što je sa mnom to što sam loš dečko – kaže nekadašnji sportista. – Zato se viđala sa mnom.


Rodman je o ovoj vezi pisao i u svojoj autobiografiji "Loš koliko želim da budem", a u njoj je tvrdio da je "Madona stalno pričala o bebi".


Mislim da je želela svaki deo Denisa Rodmana – brak, decu, sve – napisao je on i tvrdio da je pevačica insistirala da ne koriste zaštitu prilikom intimnih odnosa.

 

Madona, kraljica pop muzike
Madona, kraljica pop muzikefoto: Walter Weissman / Zuma Press / Profimedia

Detaljno je opisao i kako je bilo biti u krevetu s Madonom – "divlje, ludo i perverzno".


– Bilo je veoma zabavno. Nije bila aktrobatkinja, ali nije bila ni crknuta riba – zaključio je.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

 

makonda-tracker