nije krio šta ga muči

Osećao se kao MANJE MUŠKO, danas neće da je pogleda: Bivši dečko glumice LUDEO zbog njene slave, a onda se – PROSLAVIO

0

Zgodni glumac otvoreno je pričao da mu smeta što ne može da bude dominantan pored svoje bogate i uspešne devojke, a onda joj je slomio srce i nastavio da se kreće u njenom svetu

Kira Najtli i Džejmi Dornan bili su zajedno od 2003. do 2006. godine
Kira Najtli i Džejmi Dornan bili su zajedno od 2003. do 2006. godinefoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Severnoirski glumac Džejmi Dornan možda vam po imenu ne znači mnogo, ali ako bismo vam rekli ime Kristijan Grej, verovatno bi vam se odmah uključila lampica.


Zgodni glumac, maneken i muzičar igrao je glavnu mušku ulogu u filmovima franšize "50 nijansi", u kojoj je oživeo dominantnog biznismena koji se upleće u vezu s naivnom Anastasijom.

 

Budući da je ovaj roman bio jedan od najvećih hitova, svi su s nestrpljenjem čekali da vide ko će biti odabran da oživi Kristijana Greja pred kamerama i žene nisu bile razočarane izborom.

 


Džejmi Dornan (40) odmah je pokupio simpatije publike i postao velika zvezda, ali to nije bila njegova prva velika uloga, tek najzapaženija. Pre "50 nijansi", on je igrao u više uspešnih ostvarenja, a debitovao je u "Mariji Antoaneti" Sofije Kopole.


Ipak, nije uspevao da privuče mnogo pažnje i stekne status velike "face", što mu je posebno teško padalo dok je bio u vezi s glumicom Kirom Najtli.

 

Britanska umetnica prve uloge je dobila već pre desete godine, a dok je upoznala Džejmija Dornana bila je jedno od najvećih imena svetskog filma.

 

Kada su se sreli na fotografisanju za kampanju brenda Asprey, Kira je već snimila "Pirate sa Kariba", "U stvari ljubav", "Kralja Artura", "Igraj kao Bekam", "Zvezdani ratovi: Epizoda I – Fantomska pretnja", "Doktora Živaga"...

 

Kira Najtli je pre 20. godine postala jedna od najvećih filmskih zvezda na svetu
Kira Najtli je pre 20. godine postala jedna od najvećih filmskih zvezda na svetufoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Par se sreo 2003, u godini u kojoj su izašla čak četiri Kirina superuspešna filma, pa je njen novi dečko i maneken sa snovima o filmskoj karijeri morao da se nosi s tim što ne samo što su im paparaci neprestano za petama nego nikog nije preterano briga za njega, dok zbog Najtlijeve vrište na svakom koraku.


Iako je Kira Najtli od početka karijere poznata kao neko ko ne priča mnogo o privatnom životu, tada nije mogla da obuzda svoju sreću i zaljubljenost.


Luda sam za njim! On me drži normalnom kad stvari postanu stresne – rekla je glumica. – Uvek nam je zabavno zajedno.

 

Džejmi Dornan i Kira Najtli pre nego što je on postao glumac
Džejmi Dornan i Kira Najtli pre nego što je on postao glumacfoto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, nije im dugo bilo zabavno – rastali su se tri godine kasnije, 2006, a Kira od tada nije pominjala Džejmija.


Dornan je, međutim, bio pričljiviji, pa je posle raskida dao intervju u kom se požalio da mu je teško padao Kirin uspeh.


Kada izlazite s nekim ko je kao Kira, postoji ogroman pritisak... Muškarac bi trebalo da bude alfa u vezi, kada su u pitanju novac i moć, a očigledno je da ja to nisam bio. Imate osećaj da onda morate da budete dominantni u drugim oblastima i to izaziva probleme... – rekao je glumac.

 

Glumica je ostala nema posle ovako neprijatnog komentara njenog bivšeg, a iako nije želela da daje izjave, izvori bliski glumici rekli su da je ona očajna zbog raskida i da je "prolila reku suza".

 

Kira Najtli bila je očajna posle raskida sa Džejmijem Dornanom
Kira Najtli bila je očajna posle raskida sa Džejmijem Dornanomfoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kira je skrhana. Stvarno je mislila da je ono što Džejmi i ona imaju ljubav, ali se ispostavilo da im nije suđeno – rekao je neimenovani izvor. – Oboje su želeli da im uspe, ali nije bilo održivo.


Kako se tada spekulisalo, Džejmi Dornan želeo je da i sam postane uspešni glumac jer je do tada radio kao maneken. Baš u vreme kada je ostavio Kiru, on je dobio pomenutu ulogu u filmu "Marija Antoaneta", a uskoro se poželio da mu se ne sviđa to što Kiru stalno prate predstavnici medija.


To je čudno okruženje, kada vas love. Paparaci su kreteni. Ima toliko načina da se preživi koji ne podrazumevaju da se krijete u žbunju ispred kuće devojaka od 18 godina sa kamerom u ruci – rekao je on za ES Magazine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan)

 

U svakom slučaju, posle višegodišnjeg truda, Džejmi Dornan postao je i sam vrlo popularan, a ne žali se mnogo kada je on taj kog vrebaju iz žbunja. U međuvremenu se oženio manje poznatom glumicom i muzičarkom Amelijom Vorner, s kojom ima tri ćerke.


Što se tiče Kire Najtli, ona je sreću pronašla sa muzičarom Džejmsom Rajtonom, s kojim je u braku od 2013. godine i ima dvoje dece.

 

Kira i Džejmi su se sreli na crvenom tepihu na losanđeleskoj žurki povodom predstojeće dodele nagrada BAFTA 2015, kada su mediji primetili da se glumac vrlo napadno trudio da ni ne pogleda bivšu devojku.

 

 

makonda-tracker