da li ste znali?

Pričalo se da ga je "ukrala" koleginici: Nevena Božović danas uživa sa ZGODNIM PILOTOM, a nekad su je povezivali S NJIM

1

Pevačica Nevena Božović uživa u skladnom braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem, s kojim ima i ćerku Anku.

Nevena Božović sa suprugom Nikolom Ivanovićem
Nevena Božović sa suprugom Nikolom Ivanovićemfoto: nevenabozovicofficial/Instagram/printscreen

Nevena Božović je privukla pažnju od prvog dana kad se pojavila na sceni, publika je bila oduševljena njenim glasom i harizmom, a ona je nastavila da uzvraća energijom i dobrim pesmama.

 

Pevačica je već više od pet godina sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem, a pre njega, njen ljubavni živtot je privlačio dosta pažnje.

 

Nikola je inače i ugostitelj, a upoznali su se tako što je Nevena slučajno sela u njegov kafić u Budvi, odakle je on inače. 

 

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je Nevena jednom prilikom, prenosi Lepa i srećna.

 

Nevena Božović
Nevena Božovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su se venčali nakon dve godine veze, svadba je održana u Crnoj Gori, a nakon još dve godine dobili su ćerkicu. Nevena je jednom govorila i o tome kako se snalazi u ulozi majke koja je nova za nju.

 

Zanimljivo je da su Nevenu povezivali sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, koji je nakon raskida sa njenom koleginicom Sarom Jo, utehu pronašao u Neveni. Ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali te navode, a Aleksandar je sada u braku sa bugarskom odbojkašicom Elicom Vasilevom.

- Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno - rekla je tada za Story.

Nevena ne dozvoljava da se drugi preterano mešaju, ali ističe da Anku čuvaju i babe i dede dok je ona na probi, mada voli da najviše vremena provodi sa njom. Devojčica je puna energije i obožava da putuje sa roditeljima.

- Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni, puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega - zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker