nisko, niže, najniže

Da li je mogao niže da padne? Pikeu nije bila dovoljna PREVARA, već sada ISMEVA ženu koju je voleo 12 godina

0

Poznati par nastavlja medijski rat kojem se definitivno ne nadzire kraj 

foto: Epa /  Guillaume Horcajuelo
foto: Epa / Guillaume Horcajuelo

Čuveni par fudbaler Đerar Pike i njegova bivša devojka poznata kolumbijska pevačica Šakira raskinuli su nedavno vezu koja je trajala 12 godina.

 

Do razlaza para je došlo kada se saznalo za njegovu prevaru sa studentkinjom Klarom Čiom Marti.

 

Od tada mediji svakodnevno pišu o njegovoj novoj vezi, a pevačici to veoma teško pada. Ipak, čini se da Šakira ne planira tek tako da ih pusti da uživaju u ljubavi pa je nedavno objavila novu pesmu i u njoj "prozvala" bivšeg momka

 

 

Šakira je u novoj pesmi, između ostalog, poručila da je "menjao Roleks za Kasio", uporedivši sebe tako sa luksuznim satovima, a njegovu novu izabranicu sa jeftinom markom.

 

Ipak, Pike nije želeo da joj ostane dužan, pa je sve preokrenuo u svoju korist. On je sa pomenutim brendom potpisao ugovor, nakon čega je na ruci pokazao novi Kasio sat, a onda proučio još nešto zbog čega je pevačici sigurno "pao mrak na oči".

 

 

On je kroz šalu rekao da će u nedelju na utakmicu doći u Reno Tvingu, koji je takođe Šakira spomenula u svojoj novoj pesmi. 

 

Reakcije na ovu njegovu izjavu bile su burne, a fudbaler je zapravo samo pokazao koliko ga ovo sve pogađa i koliko je nezreo iako ima 36 godina. 

 

 

 

makonda-tracker