vole svoj mir

21 godina razlike ne predstavlja problem: Ova mlada glumica je supruga balkanskog Blejka Karingtona

0

Glumac Branimir Popović od početka karijere važi za miljenika ženskog dela publike, a malo je poznato da je on u braku s koleginicom

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Još otkako smo ga davne 1998. godine gledali u ulozi Abaza u filmu "Stršljen", glumac Branimir Popović ima srca dama u našem regionu, a on je i desetinama kasnijih rola pokazao kako svoj glumački dar tako i zbog čega da žene jednostavno obožavaju.


Na njihovu žalost, on je odavno zauzet, a malo je poznato da on ljubi prelepu glumicu.

 

Branimir je, naime, u braku s koleginicom Sanjom Jovićević Popović,koju domaća publika pamti po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora".

 


Par se, inače, upoznao na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Sanja studirala, a Branimir je bio profesor. Razlika u godinama između njih iznosi 21, ali to im ne predstavlja problem, već uživaju u ljubavi, pa su se venčali i dobili ćerku Sofiju, koja danas ima devet godina.


Pre nego što su se upoznali, Sanja je bila u vezi s jednim pozntim fudbalerom, a Branimir u braku s crnogorskom slikarkom. Kao par su se prvi put javno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom, na premijeri glumčevog filma "As pik".

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Nijedno od njih dvoje ne priča o privatnom životu, a Popović je jednom prilikom istakao:


Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Sklopili smo dogovor da istupi koje imamo u javnosti ne tretiraju naš lični život.

 

 

Budući da se ne pojavljuju često zajedno, privukli su mnogo pažnje kada su primećeni na beogradskoj premijeri filma "Toma".

 

Branimir Popović, Sanja Popović, Sanja Jovićević Popović, Sanja Jovićević
foto: ATA Images

 

 

 

makonda-tracker