skromna milionerka

U prvom planu — trudnički stomačić! Supruga Rafe Nadala sve oduševila jednostavnim izdanjem

0

Na jučerašnjem meču Rafela Nadala i Tejlora Frica na Vimbldonu, Španac je imao vatrenu podršku iz svog boksa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na jučerašnjem meču Rafela Nadala i Tejlora Frica na Vimbldonu, Španac je imao vatrenu podršku iz svog boksa.

 

Bodrili su ga otac Sebastijan Nadal i supruga Marija Franciska Pereljo, koju svet zna pod nadimkom Ćiska i koja je trenutno u drugom stanju.


Buduća mama Ćiska prvi put se juče pojavila na vimbldonskim tribinama kako bi navijala za supruga, a za ovu priliku je odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju. Iako se njihovo zajedničko bogatstvo broji u milionima, Ćisku ćete vrlo retko videti u nekom skupocenom autfitu i kako se razmeće brendovima, pa je tako bilo i na ovom meču.

 

1 / 2 Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Nadalova draga ponela je, naime, običnu kožnu jaknu s ruskom kragnom i džepobima i lagani svetlosivi džemperak, čime je savršeno istakla svoj rastući trudnički stomačić.


Za srećne vesti da Rafa Nadal i Ćiska Pereljo postaju roditelji saznalo se sredinom juna, a nakon nekoliko dana nagađanja i sam teniser je potvrdio da u porodicu Nadal stiže prinova.

 

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Ako sve bude kako treba, biću otac — rekao je španski teniser kad je najavljivao svoje učešće na Vimbldonu.


Sportista je, inače, ranije pričao o svojoj želji da postane tata, a planove je pomerao jer nije očekivao da će se ovako dugo profesionalno baviti tenisom.


Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga — rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

 

 

makonda-tracker