tri decenije sreće

Svi su ŽUDELI za njom, a ona je izabrala — NJEGA! Ovo je suprug Anice Dobre, jedne od najlepših domaćih glumica

1

Otkad smo je prvi put videli nismo prestali da se divimo slavnoj glumici, a njeno srce je, na žalost mnogih muškaraca, odavno osvojeno

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Proslavljena glumica Anica Dobra (58) od početka karijere spada u najlepše žene naše javne scene. Već od prvih svojih uloga, ona je skrenula pažnju svojom lepotom i talentom, posebno u kultnim ostvarenjima "Kako je propao rokenrol", "Balkan Ekspres 2" i drugima.


Ipak, odavno njenoj lepoti muški deo publike može samo da se divi izdaleka, jer je srce Anice Dobre osvojeno pre mnogo godina.

 

Šarmantna glumica je, naime, u braku s Miodragom Mićom Sovtićem, poznatim poslovnim čovekom i predsednikom FK Dorćol.

 

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Anica preferira da svoju privatnost sakrije od očiju medija i živi mirnim porodičnim životom, pa obično ne priča o svom braku. Ona je, međutim, na početku pandemije virusa korona istakla da joj prija to što je okružena pozitivnim ljudima.


Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" — ispričala je glumica za medije.

 

Anica Dobra
foto: Zorana Jevtić

Par zajedno ima ćerku Minu, koja je nastavila majčinim stopama, a gledali smo je u serijama "Dug moru", "Crna svadba", "Besa", "Tri muškarca i tetka", "Crno-bijeli svet", "Žigosani u reketu"... Sovtić, inače, ima i sina iz prvog braka Miloša, koji je sekretar stručnog štaba FK "Dorćol".

 


Kako su svojevremeno za medije istakle komšije ovog para, oni obožavaju Anicu Dobru i njenu porodicu.


Anica je došla u zgradu negde 91. ili 92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri - kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo — istakao je jednom prilikom neimenovani izvor iz glumičinog komšiluka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jugoslovenskiunderground

 

Mića Sovtić je, inače, bio prijatelj pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, pa je u jednoj emisiji pristao da govori o njemu i njihovom druženju, iako se obično ne pojavljuje često pred predstavnicima medija.

 

 

 

makonda-tracker