zanimljivosti iz života

Ludo se zaljubila, ali ničega nije bilo između njih: Ovaj legendarni pevač bio je velika ljubav Nede Arnerić

0

Jednom prilikom je glumica priznala da joj se na snimanju jednog filma ludo dopao muzičar, ali da sem simpatija prema njemu ništa se više nije desilo u njihovom odnosu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najcenjenijih ličnosti srpskog glumišta Neda Arnerić bila je jedna od onih umetnica kojoj su se svi divili i kojoj su svi izjavljivali ljubav. 

 

Međutim, ona je jednom prilikom izjavila kako je bila zaljubljena u pevača Arsena Dedića, ali da među njima nije bilo ničega.

 

Glumica je pevača upoznala na snimanju filma "Višnja na Tašmajdanu" kada je ona imala 15 godina, a on skoro duplo stariji od nje. 

 

To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična jer u razgovoru o Arsenu tome nema mesta – rekla je glumica 2015. godine za Hello kada je veliki umetnik preminuo.

 


Mnogo je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako. Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne – pričala je Neda i dodala:

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Velika je stvar što je uspeo da sačuva brak. Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme. To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena – ispričala je Neda.

 

 

 

makonda-tracker