SVE JE LIČILO NA BAJKU, ALI...

ONA JE BILA GIMNAZIJALKA, ON OŽENJEN ČOVEK: Ljubav Anite i Miša Kovača bila je puna PREPREKA, a završila se TRAGEDIJOM!

1

Ljubav između poznatog hrvatskog pevača Miša Kovača i Anite Baturine je bila puna prepreka, radosti ali i tuge.

Ipak, ta veza nije bila prihvatljiva za njenu porodicu. Njena majka je bila protiv njihovog viđanja. Mišini prijatelji su s vremenom primetili drugačije ponašanje kod njega. Izrazio je želju da postane biznismen i da otvori restoran negde na Jadranu, što je kasnije i realizovao. Oni, koji su ga najbolje poznavali su potvrdili da je to bio Anitin uticaj na njega.

Za to vreme je Miša još uvek bio u braku sa Ljubicom. Nakon dve godine su se Anita i Miša venčali i rodio im se sin Edi, a nakon toga i ćerkica Ivana. Živeli su u Zagrebu u luksuznom stanu na Gornjem gradu, proputovali skoro ceo svet. Medije su hranili sa pričama o "srećnoj porodici", iako često nije bilo tako.

 

- Mi smo imali dosta “porođajnih muka” kad smo se sreli. Ona je bila gimnazijalka, ja oženjen čovek. Stvarno sam želeo da budemo zajedno - priznao je Mišo.

 

Međutim, smrt sina je uništila porodičnu idilu. Edi je nastradao u ratu iz 90-ih i "savršena porodica" je tad raspala.

 

Mišo je tad upao u depresiju i pio je tablete za smirenje.

 

- I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - prepričala je Anita o svom najtežem periodu života

 

Javnost je u to vreme šokirala i vest da je Mišo Kovač napustio porodicu i sreću pronašao u zagrljaju druge žene astrološkinje Silvije Conte-Calvi Marković. Upoznao ju je slučajno i u njoj je video kao osobu koja će mu konačno doneti mir.

 

- Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi - priznala je Anita.


 

 

makonda-tracker