slavlje u junu

SLAVLJE OD DVA DANA, PREKO 800 GOSTIJU, JEDAN BEND IM JE MALO: Darko Lazić otkrio detalje svoje predstojeće svadbe

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

kucica

26-02-2020 19:25h
Kolika mu je glava majko mila!

novcanik

26-02-2020 22:05h
@kucica
Ahahahahaaaaaaaaaa, ko gleda glavu bre, devojke interesuje koliki mu je bancni racun.

Dalmatinac

27-02-2020 00:03h
@kucica
Ko u vola a sto korist kad je suplja. A je li on ono bese isao kod sudija za prekrsaj za sumanutu voznju???? E moja Srbijo medju sljivama.

Mira

26-02-2020 22:07h
Bas lepo.Sretno vam bilo.

Tamara

26-02-2020 22:36h
Dokle vise?Nego kad ce ovaj u zatvor?Veceras ga opet policija zaustavila,on naravno nije jos polozio.Bilo bi krajnje vreme da se tuzilastvo malo pozabavi sa ovakvim likovima.Kad odlezi neka pravi svadbu.Ne zanima nas.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: