ništa od venčanja

Pre dve noći sam isplakao sve: Božo Vrećo saznao da ga verenik vara i sve dirnuo potresnom ispovešću

0

Bosanski umetnik čarobnog glasa najavio je nedavno da će se zakleti na večnu ljubav Beograđaninu koju mu je ukrao srce. Ipak, svadbe neće biti jer je Božo otkrio da je njegov izabranik vodio dvostruki život.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Pre dva meseca, tokom koncerta u glavnom gradu Srbije, jedan od najpopularnijih umetnika u regionu otkrio je da je u vezi s misterioznim muškarcem iz Beograda, kao i da će njih dvojica stati na ludi kamen.

 

Božo Vrećo otvorio dušu: Otac mi se ubio, odrastao sam uz majku, a sada sam i muškarac i žena

 

Pre svega nekoliko dana, Vrećo je otkrio obožavaocima i da ga majka beskrajno podržava, a bilo je jasno da je i više nego srećan.

 

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

Međutim, njihovoj ljubavi došao je kraj, a Božo je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio detalje raskida.

Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvek gnušao. Pre nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale, zbog čega su mi stvarale nemir", počeo je Božo svoju ispovest.

Kako je objasnio, saznao je da ga verenik vara.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a pre dve noći sam isplakao sve što je trebalo. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim celi život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi", napisao je Božo.

Nakon veze sa holivudskom lepoticom, slavni glumac priznanjem šokirao svet: Ja sam gej!

 

Ipak, pevač je istakao da njegovi fanovi ne treba da brinu. On će o ovoj tužnoj epizodi svog života ubuduće razmišljati samo kao o lekciji.

 

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega", zaključio je.

makonda-tracker