Svoje snove pretvorili u stvarnost

Jelena i Branislav Tomašević: Oduvek smo želeli veliku porodicu (FOTO)

0
Nekadašnja manekenka i njen suprug, talentovani pozorišni i filmski glumac, otkrivaju tajnu skladnog odnosa u svom porodičnom carstvu u kom je sve podređeno njihovim sinovima, a posebna pažnja usmerena je na desetomesečnog Stefana koji je već ravnopravan drugar svojoj braći Dušanu i Bogdanu.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Da bi njena petočlana porodica mogla besprekorno da funkcioniše u izvršavanju svakodnevnih aktivnosti, nekadašnja manekenka i vlasnica modne agencije Model Scouting Office, Jelena Ivanović Tomašević (38), slobodne trenutke ne provodi u noćnim izlascima i na prestoničkim dešavanjima, već u zagrljaju svog supruga, talentovanog glumca Branislava Tomaševića (37), u njihovom toplom porodičnom domu.

 

Supružnici su u harmoničnom braku 11 godina, a njihov život obogatila su tri naslednika, Dušan (9), Bogdan (7) i desetomesečni Stefan. U zajedničkom intervjuu za Story, bračni par Tomašević evocira uspomene na prvi susret i emocije koje su ih tom prilikom obuzele, otkriva koja je tajna njihove bračne zajednice, ali i kako izgleda odgajati i vaspitati tri dečaka.

 

foto: Andreja Damnjanović

Story: Jelena, jeste li se potajno nadali da ćete ovog puta roditi devojčicu?

Priželjkivala sam da se to desi, ali jednako sam se obradovala i dečaku. Zaista uživam sa svojim muškim bebama i znam da se svako dete voli istim žarom, kao i da je majčinski osećaj ljubavi nemerljivo snažan, bez obzira na pol."

Story: Branislave, nepisano je pravilo da su dečaci više vezani za majke. Kakav ste odnos izgradili sa sinovima?

Iako kažu da su ćerke privrženije očevima, ja sam oduvek želeo da imam tri sina, tako da je to ispunjenje mojih dečačkih snova. Uspeo sam da sa naslednicima izgradim zdrav odnos u kom roditelj pruža mnogo ljubavi i pažnje detetu, ali kada je to potrebno, ume da bude i strog."

Jelena Ivanović: Radujem se trećem sinu!

 

Story: Kako se snalazite sa trećim sinom i da li su starija braća prihvatila mlađeg?

Jelena: Već smo uigrani oko podizanja dece, tako da je beba u kući za nas prirodno stanje. Stefan je pomešao osobine svoje braće, a opet je svoj i kao takav neodoljiv. Dušan i Bogdan fenomenalno su prihvatili brata i naprosto ga obožavaju. Nema ništa lepše nego kada deca među sobom razmenjuju nežnosti, a cela prostorija zasija kada se Stefan obraduje njima dvojici."

Story: Na koga liče sinovi?

Branislav: Dušan je povukao karakterne osobine na Jelenu, a Bogdan na mene, dok je fizički potpuno obrnuto. Svako dete je svet za sebe, a mi poštujemo njihove osobenosti i trudimo se da ispratimo njihovu originalnost."

makonda-tracker