POLA DECENIJE LJUBAVI

Tanja Savić: Nijedan brak nije savršen

0
Pevačica Tanja Savić otkriva kako neguje svoj odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem za koga se udala pre pet godina, na koji način vaspitava sinove Đorđa i Maksima, ali i govori na temu profesionalnih izazova
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna pevačica Tanja Savić (31) pre tri meseca objavila je pesmu Švaler kojom je zapalila čitav region, a sada ponovo ulazi u studio gde će sa svojim proverenim timom snimiti novi hit koji planira da plasira u oktobru. Osim radom u studiju, ova zvezda zaokupljena je i brojnim nastupima, ali uprkos svim obavezama, ona ne zapostavlja porodicu i decu koja su joj životni prioritet. Svaki slobodan trenutak ponosna majka posvećuje svojim sinovima Maksimu i Đorđu. Veliku podršku pruža joj i suprug Dušan za koga se udala na građanskoj ceremoniji u Australiji pre pet godina. Ovih dana skladna porodica uveliko pravi planove za odmor koji im je svima neophodan.


Story: Gde planirate da otputujete?
- Trudimo se da dečake svake godine odvedemo na neko mesto koje dotad nismo posetili. Zanimljivo mi zvuče Ujedinjeni Arapski Emirati, ali još nismo odlučili. Iako u ovom periodu imam najviše posla, svesno sam ostavila slobodne dve nedelje kako bih s decom uživala na moru.


Story: Koliko su oni uključeni u odabir destinacije?
- Još su mali da bismo ih pitali za odabir letovališta. Jednog trenutka žele da idu na planinu i sneg, drugog da su na moru i tako ukrug. Ono što je jedina konstanta jeste da su u svakom trenutku mama i tata pored njih. Zbog mog posla, dosta putujemo, tako da su zajednički trenuci i za nas i za njih neprocenjivi.

 

foto: Luka Šarac

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker