drami nikad kraja

Oglasila se i Marion Korijar! Evo šta Francuskinja kaže o svojoj ulozi u razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli

0
Francuska glumica se prvi put oglasila povodom pisanja svetskih medija da je ona krivac za razvod možda i najpopularnijeg holivudskog para.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema sumnje da je tema broj jedan ovih dana razvod glumačkog para Anđeline Džoli i Breda Pita! Danima čitamo natpise, od kojih su neki potpuno šokirali svet, kao što je sumnja da je Bred zlostavljao svoju decu i da je to razlog što Anđelina ne želi da i on dobije starateljstvo nad njihovim mališanima.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Jedna od vesti koja možda svoj epilog dobija već danas je priča o velikoj Bredovoj aferi sa francuskom glumicom Marion Kotijar. Kako svetski mediji prenose, Marion je glavni "krivac" što se veza koja je trajala 11 godina raspala.

 

Do sada smo vrlo malo čuli o tome šta zvanično imaju da izjave glavni akteri priče koja je uzdrmala svetsku selebriti scenu.

 

Međutim, Marion je odlučila da probije led i konačno se oglasila. 

 

Nakon što se šuškalo da je njihova romansa započela na snimanju zajedničkog filma "Allied", mediji su čak posumnjali da je atraktivna glumica navodno zatrudnela u martu dok je snimala film sa Bredom.

 

foto: Profimedia

Marion je odlučila da preseče! Ona ne želi više da ćuti i da gleda kako natpisi negativno utiču na nju i njenu okolinu, posebno na ljude koje ona voli. 

Svoju zvanični izjavu objavila je ispod objavljene slike na Instagramu na engleskom i na francuskom, gde demantuje bilo kakvu vezu sa kolegom i nada se da će par uspeti da sačuva mir u ovom turbulentnom životnom periodu.

 

Ovakvom obrtu se niko nije nadao: Socijalne službe istražuju da li je Bred Pit zlostavljao svoju decu?!

Ovo je moja prva i jedina reakcija na vest koja je preplavila medije u poslednja 24 sata i u koju sam ja uvučena. Nikada ne komentarišem ovakve stvari niti ih shvatam ozbiljno, ali pošto ova vest pogađa ljude koje volim, moram da se oglasim!" započela je Francuskinja.

 

 

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn't distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j'aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n'ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d'absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j'aime, je me dois de m'exprimer. Pour commencer, j'ai rencontré il y a quelques années l'homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd'hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j'ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d'inventions aberrantes ne m'affecte en aucun cas. Et pour finir, à la "presse", à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement... un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j'ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

A photo posted by @marioncotillard on

Ona je ovaj duži post posvetila i Gijomu Kaneu, glumcu i reditelju, a pre svega "čoveku njenog života" i najboljem prijatelju.Glumica je s Gijomom u ljubavi već skoro jednu deceniju, a njihov petogodišnji sinčić Marsel uskoro će dobiti brata ili sestru. 

 

Reakcije poznatih na razvod Breda Pita i Anđelina Džoli: Pa kako danas da odem na posao?!

 

Glasine da je Bred otac odmah je demantovala i ukratko odbrusila hejterima i medijima koji svojim natpisima samo dodatno zakuvavaju situaciju.

 

foto: Profimedia

Da li će ovo malo da smiri strasti u medijima, videćemo, jer smo za sada dobili samo Bredovu izjavu koji je tužan i poziva da privatnost i prostor daju najviše njihovoj deci jer su ona najvažnija!

 

makonda-tracker