šuška se

"Bez integriteta i poštovanja..." Dženifer Lopez na zanimljiv način podstakla glasine o razvodu

0

Danima se šuška u holivudskim krugovima da Ben Aflek više ne živi u luksuznoj vili koju su Džej Lo i on kupili za svoj novi početak nakon glamuroznog venčanja.

Ben Aflek i Dženifer Lopez donedavno su izgledali kao najzaljubljeniji par u svetu slavnih
Ben Aflek i Dženifer Lopez donedavno su izgledali kao najzaljubljeniji par u svetu slavnihfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Već nekoliko dana, Holivudom kruže priče da se latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek razvode posle nepune dve godine braka.


Kako su pisali mediji, Aflek navodno više ne živi sa Džej Lo, koja se nedavno sama pojavila na Met gali, gde je bila kopredsedavajuća za ovu godinu.


Pevačica i glumica sada je podstakla glasine o razvodu.


Ona je, naime, na Instagramu "lajkovala" objavu o "narušenim vezama" poznate stručnjakinje za ljubavne odnose Lene Marsak, koja je pisala o izazovima veze u kojoj nema "integriteta i poštovanja".

Ne možete izgraditi zdrav odnos s nekim kome nedostaju integritet i emocionalna sigurnost – počela je Marsakova niz objava sličnog tona.


Ulazak u vezu je lagan deo. Negovanje je druga priča. Nakon svega, ljubav nije osećanje, to je delanje – jedna je od njenih poruka koje su se dopale latino zvezdi.

 

Džej Lo lajkovala interesantnu objavu o narušenim vezama
Džej Lo lajkovala interesantnu objavu o narušenim vezamafoto: yourcourageouscomeback/Instagram

Uprkos tome, Dženifer Lopez je juče viđena kako nosi burmu, kada su je paparaci sačekali ispred plesnog studija u Los Anđelesu u kom ona ima probe. Isto je i s Benom, koji je imao na prstu burmu kada je u isto vreme primećen tokom šetnje Santa Monikom.

 

Dženfier Lopez i dalje nosi burmu
Dženfier Lopez i dalje nosi burmufoto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TMZ je ovih dana izveštavao o navodno narušenim odnosima u braku Džej Lo i Bena Afleka, uz tvrdnju da glumac boravi u kući u Brentvudu bez svoje supruge. Izvor blizak paru rekao je nedavno i da Dženifer trenutno traži novu kuću Los Anđelesu, ali samo kao investiciju, a ne mesto gde će živeti, dok druga osoba koja im je bliska kaže da on u ovom trenutku nije u njihovoj zajedničkoj kući.


Džen i Ben imaju probleme u svom braku – kaže insajder. – Počeli su da imaju nesuglasice pre nekoliko meseci, nakon što je Džen počela da radi na svojim obavezama i sprema se za turneju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker