borba traje

U trenucima panike misli "SAMO IZVADITE OVO IZ MENE": Jedna od najlepših "čuvarki plaže" vodi tešku bitku za život

0

Glumica koja je obeležila devedesete u čuvenoj TV seriji trenutno je pred najtežim životnim izazovom, a najviše joj znači podrška njene dece, iako je strepela da će njenu ćerku biti sramota

Nikol Egert u seriji 'Čuvari plaže'
Nikol Egert u seriji "Čuvari plaže"foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Serija "Čuvari plaže" bila je jedna od najvećih televizijskih senzacija devedesetih, a predstavila nam je veliki broj vanserijskih lepotica koje su u tom trenutku bile na početku glumačke karijere.


Među njima je bila i glumica Nikol Egert (52), koja se u trećoj i četvrtoj sezoni pojavila kao jedna od spasiteljki u čuvenim narandžastim kostimima.


Nikol je karijeru počela sa samo osam godina, kada se pojavila u filmu "Bogati i slavni", "Čuvari plaže" joj nisu doneli željeni uspeh, pa je kasnije uglavnom dobijala manje uloge i učestvovala u rijalitijima.

 

Nikol Egert u seriji 'Čuvari plaže'
Nikol Egert u seriji "Čuvari plaže"foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Krajem prošle godine, ona se ponovo našla u žiži javnosti, kada je saopštila da boluje od raka, a objavila i snimak na kom brije glavu, spremna da prihvati sve promene koje će doživeti tokom terapije.

Kako je objasnila, Nikol boluje od raka dojke, koji je trenutno u drugoj fazi, a isprva je mislila da njeni simptomi imaju veze s menopauzom, nakon što se udojila 11 kilograma i počela da trpi nesnosne bolove u levoj dojci.


Definitivno mogu da je osetim – kaže Nikol o izbočini koja joj je potom otkrivena u grudima.

 

Nikol Egert iz 'Čuvara plaže' obrijala je glavu pred kamerama nakon što je započela lečenje raka dojke
Nikol Egert iz "Čuvara plaže" obrijala je glavu pred kamerama nakon što je započela lečenje raka dojkefoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica je pre nekoliko meseci otkrila da će proći kroz hemioterapiju, zračenje i operaciju, a priznaje da joj nije lako u nekim trenucima, iako se bori da ostane pozitivna.


Imam trenutke panike kada pomislim "Samo izvadite ovo iz mene". Sedite tamo, a to je unutra i svesni ste da je tu svake sekunde koja prođe. Raste, a vi mislite samo kako želite da ne bude tu – istakla je ona. – Ovo putovanje mi je teško.


Glumica je, inače, mama dvoje dece – Dilin (25) i Kigan (12), a one su njena najveća podrška, istakla je za Us Weekly.

 


Bile su neverovatne u svemu ovome, iako je čudno – objasnila je Nikol.


Ipak, ona je brinula kako će prizor nje bez kose uticati na njenu decu, naročito na mlađu ćerku.


Brinula sam da će Kigan biti sramota jer joj je majka ćelava. Njena mama se ističe, a ona nije takva – rekla je glumica i dodala da je njeno mlađe dete ipak dobro prihvatilo sve. – Ona je ponosna. One se ponose mnome. Uz mene su. Divne su prema meni i stalno me proveravaju, pitaju kako sam, zaista se mnogo volimo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Susret najboljih drugarica iz serije Srećni ljudi

 

makonda-tracker