isti su!

"Za njega mi ne treba DNK test": Ko je Džek Dep, misteriozni sin i kopija Džonija Depa?

2

Pored poznate lepotice Lili Rouz, Džoni Dep ima sina koji izrazito liči na njega, a malo se zna o njemu.

Džoni Dep je u danima ljubavi s Vanesom Paradi dobio dvoje dece, ćerku Lili Rouz i sina Džeka
Džoni Dep je u danima ljubavi s Vanesom Paradi dobio dvoje dece, ćerku Lili Rouz i sina Džekafoto: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Džoni Dep sa bivšom partnerkom Vanesom Paradi, s kojom je bio u ljubavi duže od jedne decenije, 2002. godine dobio je sina Džeka i ćerku Lili Rouz

 

I dok je Lili Rouz Dep, kao i njeni roditelji, do sada već stekla svetsku slavu, što mnogima nije po volji, pa je nazivaju i bebom nepotizmamlađi Džek je i danas enigma.

 

Ipak, već na prvi pogled je jasno da je u pitanju prava kopija svog oca. Kada je Džek fotografisan 2020. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, jasno je bilo ko je njegov slavni otac, ali to nije sve što im je zajedničko.

 

On ima moje instinkte, moj dečak — rekao je Džoni Dep i otkrio da je sin "povukao" na njega po pitanju vožnje!

Uprkos svim sličnostima, oni se razlikuju kad je u pitanju stil života. Džeka gluma ne zanima i voli da živi mirnim životom. Njegova sestra i on odrasli su u Francuskoj, daleko od Holivuda, što je izbor njihovih roditelja kako bi im privatnost bila zaštićena dok su mali.

 

Lili Rouz je jednom progovorila o svom odnosu sa Džekom i njihovim ocem, onda kada ga je bivša žena Amber Herd optužila za nasilje.

 

Dok je Lili Rouz Dep stekla svetsku slavu, o Džeku se malo toga zna
Dok je Lili Rouz Dep stekla svetsku slavu, o Džeku se malo toga znafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Moj tata je najslađa osoba koju znam i nije bio ništa drugo do divan otac mom malom bratu i meni, a svi koji ga znaju reći će isto — rekla u opisu fotografije s tatom, koju je posle obrisala.

 

Ko je Džek Dep?

 

Džek Dep je rođen u aprilu 2002. godineu  Francuskoj. Njegova sestra je tada imala skoro tri godine u to vremem. Vanesa Paradi je otkrila da je razlog što su birali Francusku taj jer možete da živite gotovo anonimno, što im je bio blagoslov, posebno kad su deca tako mala.

 

Dobio je ime po ocu i dedi: Džon "Džek" Kristofer DepDžek je njejgov nadimak, koji je imao i njegov otac u "Piratima s Kariba" (Džek Sperou, prim. aut.).

 

 

Džoni Dep toliko voli svoju decu da je uradio tetovaže u njihovu čast. Tetovaža vrapca u letu sa imenom sina ujedno je i oda liku kapetana Džeka Speroua (engl. Sparrow — vrabac).

 

Kako je Džek dobio i francusko i američko državljanstvo i provodio vreme u obema državama, naučio je oba jezika, te je on bilingvalan, odnosno, govori oba jezika kao maternji.

 

Lili Rouz je otkrila da su oni uvek govorilil francuski s majkom kod kuće, kao i između sebe. Ipak, Džek, za razliku od sestre i roditelja, nije dao svoju privatnost novinarima.

 

Nema društvene mreže i retko ga fotografišu.

 

Iako je njegov otac rekao da ga uopšte ne zanima gluma, odigrao je malu ulogu sa sestrom u filmu “Yoga Hosers” iz 2016. godine.

 

Ljubavni život Džeka Depa

 

U avgustu 2020. godine, Džek je viđen u šetnji s devojkom Kamilom Džensen, francuskom manekenkom, koja je radila sa slavnim dizajnerima, kao što je Đorđo Armani. Ona je podelila da su u vezi javno, kada mu je čestitala 18. rođendan.

 

Retka fotografija Džeka Depa
Retka fotografija Džeka Depafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Odnosi sa porodicom

 

Lili Rouz je govorila u intervjuu za Elle o odnosu sa Džekom.

 

Moj brat i ja smo jako bliski i tako je kul da se svađamo oko toga šta ima u frižideru i slično — rekla je ona.

 

 

Džoni Dep je otkrio da je Džek vrlo talentovan momak.

 

Moj dečak Džek je uvek bio talentovan kada je u pitanju rad rukama. Recimo, divno crta, svira, ima lep osećaj za to.

 

Ne treba nam DNK test očinstva. To je moje dete — zaključio je Džoni Dep.

 

 

Bonus video

Lauševićeva deca u zagrljaju na poslednjem ispraćaju oca

 

makonda-tracker