bila na odvikavanju

Da bi se povezala s dečkom — pala u KANDŽE ZAVISNOSTI! Sestra slavne pevačice podelila ispovest koju svako mora da čuje

1

Kako je i sama navela, ona jednom prilikom nije mogla da radi intervju zbog dejstva lekova za smirenje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i sestra planetarno popularne Majli Sajrus, Noa Sajrus iskreno je progovorila o jednoj vrsti zavisnosti koju ona ima od leka ksanaks, ali je detaljno progovorila i o tome na koji je način želela da se oslobodi zavisnosti. 

 

Ona je svoju priču podelila za magazin "Rolling Stone", pa je tom prilikom priznala da je ona Ksanaks počela da koristi još od osamnaeste godine, a sada ima 22. 

 

— Moj dečko u to vreme, kada sam imala 18 godina, bio je prva osoba koja mi je dala ksanaks, i to je postao način da se povežemo —rekla je pevačica rođena u Nešvilu.

 

 Mislim da sam samo želela da se uklopim uz njega. Mislila sam da je kul i da svi koriste antidepresive. Kada sam shvatila da mi taj lek omogućava da se osećam lagodno i da ne budem pod stresom, bilo je kasno, postala sam zavisna — rekla je ona.

 

Ona se onda prisetila i situacije kada je popila toliko Ksanaksa, da nije mogla da se skoncentriše na intervju koji je imala dogovoren. 

 

— Glava mi je padala, oči su mi se sklapale, nisam mogla da govorim lepo — ispričala je ona.

 

Imala je i smrtni slučaj u porodici. Baka joj je preminula 2020. godine, a ona nije uopšte mogla da bude uz svoju porodicu jer je koristila lekove za smirenje. 

 

— Trebalo mi je vreme da prestanem da koristim Ksanaks i da prođem kroz period anksioznosti i depresije koji je usledio. Muzika mi je pomogla da se oporavim — rekla je ona.

 

 

 

 

makonda-tracker