pojavila se i zapalila internet

Jesmo li zaboravili kako izgleda PRIRODNO ŽENSKO LICE? Čuvena holivudska lepotica u centru pažnje iz pogrešnih razloga

0

Živa legenda Holivuda Sigurni Viver istakla se svojim beskrajnim talentom i lepotom, koji su joj obezbedili uloge u nekim od najvećih ostvarenja u istoriji holivudske kinematografije.

foto: Twentieth Century Fox Film Corpo / AFP / Profimedia
foto: Twentieth Century Fox Film Corpo / AFP / Profimedia

Danas, kada ima 72 godine, Sigurni Viver je i dalje lepotica bez premca, a ona je, po svemu sudeći, odlučila da stari prirodno, što se u surovom Holivudu obično ne prašta. Ipak, Viverova i dalje niže uspešne uloge, a ovih dana su njeni najveći obožavaoci uzbuđeni jer ćemo je gledati u nastavcima "Avatara", čiju režiju potpisuje Džejms Kameron.


Sigurni Viver ne pojavljuje se često u javnosti bez nekog povoda koji je povezan s filmom, pa je za njene fanove bilo pravo iznenađenje kada je glumica na Nedelji mode u Parizu prisustvovala modnoj reviji brenda Chanel.

 

Glumica je zauzela mesto u prvom redu pored piste, a za ovu priliku odabrala je Chanel jaknicu plave boje, običnu belu majicu i crne satenske pantalone visokog struka. Sve je upotpunila plavim salonkama s punom štiklom i Chanel torbicom teget boje i još jednom pokazala da je vrhunska elegancija ona u kojoj nema previše komplikovanja.

 

1 / 2 Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Međutim, još više od njenog stila, pažnju je privuklo njeno lice koje je — jednako lepo kao i kad smo je zavoleli kao Elen Ripli u filmu "Alien" — danas ulepšano borama. U svim svojim javnim pojavljivanjima u Parizu, Viverova se ponosno fotografisala, i to s minimumom šminke, a na društvenim mrežama pojavili su se komentari fanova da im teško pada što Sigurni ne izgleda kao nekad.

 

Sigurni Viver
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica nikada nije previše pričala o tome kako se nosi sa starenjem i pomišlja li da ide "pod nož" da bi produžila mladost, kako žene u Holivudu često moraju da čine da bi došle do filmskih uloga. Ipak, poznata je kao jedna od retkih koje ponosno nose svoje bore, a jednom prilikom je istakla da joj je upravo njen posao pomogao da ostane u izuzetnoj formi i u sedamdesetim godinama.


Rad u ovoj industriji čini da ostanem u formi. Izdržljivost je verovatno jedna od najvažnijih stvari koje moramo da imamo — izjavila je Sigurni u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 

Sigurni Viver
foto: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Kako ističe, ona je već dugo na veganskom načinu ishrane, za koji smatra da je značajno doprineo njenom opštem zdravlju i izgledu.


Glumično javno pojavljivanje privuklo je mnogo pažnje na društvenim mrežama, a mnogi ističu da je jedino šokantno to što je uopšte šokantno što žena od 72 godine izgleda kao žena od 72 godine.


"Zašto svi pričaju o Sigurni Viver? Žena izgleda prelepo!", "Jesmo li zaboravili kako izgleda prirodno žensko lice?", "Čudite se što žena od 72 godine ima bore? Nešto ozbiljno nije u redu s ovim društvom!", "Sigurni je danas prelepa kao i kad smo je upoznali"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker