holivud na kolenima

Bred Pit će uzdahnuti kad je vidi: Fotografije Dženifer Aniston u bikiniju zbog kojih svet ne može da je se nagleda

2

Ni godine ni vreme koje prolazi ne mogu baš ništa holivudskoj divi Dženifer Aniston, koja i u šestoj deceniji neguje prirodnost, rado pozira bez trunke šminke, a njeno telo je prava inspiracija za mnogo mlađe devojke i žene

foto: EPA / PAUL BUCK
foto: EPA / PAUL BUCK

Ako ste gledali film Murder Mystery sa Dženifer Aniston i Adamom Sendlerom, obradovaće vas informacija da čuveni glumci trenutno na Havajima snimaju drugi deo ovog filma!

 

Kako Dženifer trenutno sve svoje vreme provodi na čarobnim Havajima, ne čudi što je paparaci prate u stopu i pokušavaju da dođu do što većeg broja njenih novih fotografija.

 

 

I to ne bilo kakvih!

 

Paparaci su Džen uslikali u bikiniju, a fotografije su obišle svet i malo ko veruje u to da glumica zaista 11. februara puni 53 godine! Njena figura je vitka, zanosna, bez trunke viškova i prava pravcata inspiracija za sve devojke i žene. Džen i inače ističe da se oseća savršeno u svom telu.

 

1 / 2 Foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgird USA / Profimedia


Ipak, mnogi se pitaju istu stvar — kako joj to polazi za rukom?

 

Naravno, zaslužna za Dženiferin izgled je kombinacija treninga i zdrave ishrane. Trening Dženifer Aniston često je mešavina joge, aerobika i zahtevnih kardio-vežbi, a posebnu pažnju posvećuje svojim rukama. Naime, njena instruktorka je kreirala savršene joga pokrete, koji su učinili da njeni mišići budu vretenasto oblikovani. Tu je i nezostavna zdrava ishrana, a Dženifer je svojevremeno govorila da za užinu gricka celer — što je dobro poznata omiljena zdrava namirnica i Novaka i Jelene Đoković.

 

— Pazim šta jedem. Jedem dosta organskog voća i povrća, pazim na unos šećera, pijem dosta vode i dobro spavam. Dozvoljavam sebi da zgrešim s vremena na vreme, ali ne postavljam sebi više nikakva pravila — otkrila je Dženifer Aniston jednom prilikom.

 

1 / 9 Foto: KEVIN WINTER/GettyImages/Profimedia

 

 

makonda-tracker