imala je težak period

Bosa, umotana u maramu, NEPREPOZNATLJIVA: Holivudska lepotica u javnosti posle pet meseci skrivanja i razvoda u javnosti

0

Kada smo je videli letos na crvenom tepihu, svi su bili oduševljeni lepotom slavne glumice u 66. godini, a samo nekoliko meseci kasnije svi se pitaju kako su je paparaci u opšte prepoznali na ulici

foto: John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia
foto: John Nacion/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia

Glumica Đina Dejvis od početka karijere važi za jednu od najlepših žena Holivuda, a kada smo je u junu ove godine videli na specijalnoj projekciji filma "Telma i Luiz", održanoj u čast 30. godišnjici ovog ostvarenja, mnogi su komentarisali da Đina izgleda neverovatno dobro sa svojih 65 godina (baš kao i njena deset godina starija koleginica Suzan Sarandon!).

 

Đina Dejvis, Suzan Sarandon
foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pet meseci od čuvene glumice nije bilo ni traga ni glasa, da bi se u novembru pojavila u javnosti u prilično neočekivanom izdanju.

 

 

Paparaci su je, naime, u Los Anđelesu uslikali kako bosa izlazi iz automobila, odevena u majicu dugih rukava i farmerke, dok joj je kosa čvrsto bila umotana u svetloplavu maramu, koju je u jednom momentu skinula.

 

1 / 3 Foto: TheImageDirect.com/Profimedia

 

Zvezda "Telme i Luiz", "Bitlđusa" i brojnih bioskopskih hitova, u međuvremenu je okončala razvod s dr Rezom Džaharijem, s kojim je bila u braku od 2001. godine. Čuveni hirurg i glumica zajedno imaju troje dece, a od oni su godinama vodili komplikovanu pravnu bitku jer je Đina tvrdila da Džahari i ona nikada nisu bili legalno venčani. Par nije zajedno od 2017. godine, kada je glumica izbacila supruga iz njihove vile u Kaliforniji. Navodno Džahari na kraju nije bio zadovoljan dogovorom, ali je spor okončan kako bi se pravni vrtlog u koji su se upleli konačno završio.


Rezi je bilo dosta njene narcisoidnosti. Zato je pristao na dogovor koji je loš po njega, samo da bi je se otarasio i fokusirao se na decu — surov je bio u razgovoru za medije izvor blizak hirurgu.
 

 

makonda-tracker