optužbe se nižu

Oglasila se i četvrta žrtva! Pevačica optužila Krisa Nota za seksualni napad — i detalji su STRAŠNI

0

Još jedna istupila je hrabro i optužila glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad", za seksualno uznemiravanje

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njujorška pevačica Lisa Đentile tvrdi da ju je glumac Kris Not, koji je ovih dana na dobio više optužbi za silovanje i seksualno uznemiravanje, napao 2002. godine.


Plašila sam se da progovorim zbog moći gospodina Nota i njegovih pretnji da će mi uništiti karijeru — istakla je ona na pres konferenciji.


Đentileova je ispričala da je često viđala glumca u restoranu "Da Marino", gde je često dolazio jer je bio blizak prijatelj vlasnika lokala.

 

Često sam ga viđala kako jede i provodi vreme tamo kad bih posetila 'Da Marino' s porodicom i prijateljima — počela je.


Jednom prilikom 2002, dok je izlazila iz restorana, Not se, kako pevačica tvrdi, ponudio da je odveze kući.

 


Kad smo stigli do mog stana, pitao me je može li da uđe. Rekla sam mu da nemam ništa da mu ponudim za piće, on je rekao da je to okej i da samo želi da vidi gde živim — ispričala je Đentileova.


Kada su ušli u stan, Not je počeo je da je ljubi, kako kaže, "skoro odmah".


— Onda se naslonio na kuhinjski pult i na silu me vukao ka sebi. Počeo je da balavi po meni. Brzo je postalo neprijatno — rekla je i dodala da je postao agresivniji i vukao joj grudnjak iako je rekla da to ne želi.

 


Pokušavala sam da ga zaustavim. Vukao mi je ruke da mu podignem košulju i onda ih je još jače gurao ka svom penisu. Konačno sam uspela da ga odgurnem i oslobodim se njegovog stiska. Vikala sam: "Ne, ja ovo ne želim" — ispričala je Lisa Đentile i dodala da je glumac potom bio "ekstremno besan i počeo da vrišti". Nazivao ju je "flertušom" i "ku*kom" i izašao iz stana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RadarOnline (@radaronline)


Sutradan ju je pozvao na cimerkin telefon i pretio joj.


Upozorio me je da će mi, ako iko sazna šta se dogodilo, uništiti karijeru... Da će me staviti na crne liste — kaže Lisa. — Prekinuo mi je vezu i odmah sam pozvala majku i oca plačući.


Ona je odlučila da progovori kako bi podržala žrtve silovanja koje su skupile hrabrost da se oglase.


Imam osećaj da moramo da imamo dan u sudnici s gospodinom Notom i da on odgovara za ono što je uradio — zaključila je.
 

 

makonda-tracker