Italijani ljube zemlju po kojoj hoda

Rođena na Balkanu, žari svetom: "Nova Sofija Loren" sve bacila u TRANS na premijeri filma "Gučijevi"

0

Na sinoćnoj premijeri filma "Gučijevi" (House of Gucci) glavne zvezde bile su Lejdi Gaga i Salma Hajek, ali daleko od toga da je vatrena Rumunka ostala nezapažena. Naprotiv, danas joj se divi ceo svet!

foto: James Shaw / Avalon / Profimedia
foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Glumica Madalina Dijana Genea (34) jedna je od umetnika kojima je Ridli Skot ukazao poverenje da rade na filmu koji prati ubistvo Mauricija Gučija od strane ubice kojeg je platila njegova supruga Patricija Ređijani.


Lepotica je zbog svog glumačkog dara, ali i fizičke sličnosti s divom evropskog i svetskog filma Sofijom Loren, dobila čast da glumi baš stariju koleginicu, a sinoć je pristustvovala londonskoj i svetskoj premijeri ovog ostvarenja.

 

Madalina je za ovu priliku odabrala crnu toaletu modne kuće Moschino, i to pomalo dramatičan i vrlo efektan model čiji se gornji deo sastoji od pripijenog korseta koji ističe vrlo smeo dekolte. Donji čije raskošni volani i slojevi satena, a kompletan utisak još je snažniji jer se Madalina opredelila za mat varijantu. Glumica je nosila i crne sandale s kristalima, a kosa isfenirana na talase bila je pomalo razbarušena, dok su obrve začešljane nagore, pa je Genea izgledala još vatrenije nego inače.

 

1 / 6 Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia


Madalina je, inače, rođena u Slatini, u Rumuniji, a kada je imala samo 15 godina preselila se u Milano kako bi izgradila karijeru u modelingu. Ona je učestvovala u desetinama modnih revija tokom karijere, a reklairala je popularne brendove, poajvila se u spotu Erosa Ramacotija, učestvovala u brojnim televizijskim formatima u Italiji...

 


Pre deset godina, pojavila se u italijanskoj komediji I soliti idioti: Il film Enrika Landa, nakon čega je sporadično dobijala uloge u filmovima i na televiziji. Jedan od njenih najvećih glumačkih uspeha do sada je bila uloga Dorotee Malateste u seriji "Bordžije", a sada se tome može pridružiti i saradnja s Ridlijem Skotom na snimanju filma "Gučijevi", u kome je Madalina igrala rame uz rame s Adamom Drajverom, Salmom Hajek, Alom Paćinom, Lejdi Gagom, Džaredom Letom...

 

 

makonda-tracker