(FOTO)

Pre harizmatične Amal bio je u BRAKU sa dve godine starijom koleginicom: Sećate li se prve supruge Džordža Klunija?

0

Glumac je pre tridesete stao pred oltar sa koleginicom Talijom Balsam, ali ljubav nisu uspeli da sačuvaju zbog nezrelosti, straha i manjka zajedničkih interesovanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantni glumac Džordž Kluni (60) decenijama je važio za "najpoželjnijeg neženju" kako su ga svetski mediji karakterisali, a mnogi su zaboravili da je davne 1989. godine stao na ludi kamen sa koleginicom Talijom Balsam.

 

Bračna idila potrajala je samo četiri godine, nakon čega su shvatili da im se zajednička interesovanja svode isključivo poimanje umetnosti i glume.

 

Glumac je tada imao 28 godina, a Talija je bila dve godine starija i zrelija, kako strani mediji često ističu.

 

"Imao sam 28 godina, a u Kentakiju kada si toliko star moraš pred oltar. Znaš tačno već i kako bi brak morao da izgleda. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebalo je da radimo na braku, a meni se to nije dalo, te sam otišao. Možda sam bio i preplašen, a možda nisam bio spreman da se oženim. Za sve sam ja bio kriv." — svojevremeno je istakao Kluni.

 

Talija Balsam
foto: Profimedia/Noam Galai

Otmenu Taliju publika ove godine ima prilike da gleda u američkoj antologijskoj drami "With/In: Volume 1", kao i krimi ostvarenju "The Many Saints of Newark" u kojima je ostvarila zapažene uloge.

 

Udata je za kolegu Džona Sleterija sa kojim je dobila naslednika.

 

Nakon kraha ove romanse sa Balsamovom, glumac je neretko isticao da je sa bivšom suprugom u prijateljskim odnosima, a da na sledeći brak ni ne pomišlja, sve dok se nije pojavila uspešna advokatica Amal koja mu je vratila veru u istinsku ljubav.

 

Pre sedam godina izgovorili su sudbonosno "da" na čarobnom venčanju u Veneciji, a potom su postali roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

 

Amal Kluni
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker