s njima nema dosade

Frajer iz mašte, MUŽ ZA PRIMER: Rajan Rejnolds nasmejao fanove podelivši dvaput istu fotografiju — s VAŽNIM razlogom

0

Jedan od najatraktivnijih muškaraca u svetu slavnih neretko pokazuje da njegova supruga i koleginica Blejk Lajvli uživa u svakoj sekundi njihovog braka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Rajan Rejnolds (44) i glumica Blejk Lajvli (33) u braku su od 2012. godine, a od početka veze važe za jedan od skladnijih parova u Holivudu.


Oni su poznati kao par koji uvek izgleda zaljubljeno do ušiju, ali i ljudi koji su uvek spremni za šalu, pa njihovi pratioci na društvenim mrežama često imaju priliku da se nasmeju, naročito kada su oboje na fotografiji.


Tako je sada Rajan podelio Instagram Story na kom vidimo njegovu suprugu i njega kako poziraju nasmejani ispred svog omiljenog restorana... a ubrzo potom ponovo!  On je, naime, objavio istu fotografiju dvaput, s tim što je drugi put nije zumirao, pa se vidi i nakit Rejnoldsove supruge.


Objavljujem ovo ponovo jer sam odsekao preslatke minđuše moje supruge. Dresirala me je bolje od ovoga. Žao mi je ako sam nekoga izneverio — napisao je glumac.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Par, inače, neretko priređuje jedno drugom smicalice na Instagramu, a već neko vreme jedno drugom čestitaju rođendan tako što podele zajedničke fotografije na kojima se vidi samo uho ili pola glave slavljenika.
 

 

makonda-tracker