nije imala mira

SAMA, UPLAKANA, TRUDNA, S BEBOM U NARUČJU: Priča iza najtužnije fotografije Britni Spirs će vam slomiti srce

0

Jedna od najčešće objavljivanih fotografija iz dana kada je pop princeza prolazila kroz vrlo težak period jeste ona na kojoj Britni sedi u restoranu i plače.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od trenutka kada je postala poznata ličnost, Britni Spirs je za petama uvek imala paparace — štaviše, mnogo paparaca. Oni su uticali na njen život i upravljali njime i više nego što se tih dana moglo naslutiti, a sve je kulminiralo jedne večeri 2007. godine, kada je pevačica obrijala glavu i napala jednog fotografa kišobranom.


Godinama su joj zagorčavali život i fotografisali je u brojnim životnim situacijama, a još uvek se pamte njene suze u Njujorku 2006. godine.

 

Britni Spirs boravila je tih dana u hotelu Ric Karlton, a svakodnevno ju je pratilo oko čak tri stotine paparaca. Pevačica je u tom trenutku bila u drugom stanju i brinula je o osmomesečnom sinu Šonu Prestonu i nije joj bilo do slave i fotografisanja, a naslovi koji su pratili svaku priču o njoj bili su vrlo neprijatni i osuđujući. Mediji su analizirali kako Spirsova drži svoje dete, kako hoda dok ga nosi, da li ga je i kako vezala u automobilu, da li je dobra majka...

 

Zato ne čudi što je ovekovečen trenutak kada se pevačica, dok je u jednoj ruci nosila dete, a u drugoj čašu, saplela. Telohranitelj joj je pomogao da dečak ne padne, a paparaci su dočekali ovaj momenat spremno. Britni je nakon toga otišla u prodavnicu igračaka, a potom i jedan obližnji restoran, gde je sela, sa osmehom naručila piće i — briznula u plač. Skrivala je lica iza sina, ali su fotoreporteri, kao i u svim ostalim situacijama kad je pevačica bila van svog doma, i ovaj momenat uslikali.

 


Pevačica je nakon toga otišla u ve-ce i popravila šminku, da bi potom napustila restoran.


U godinama koje su usledile, pojavila se glasina da joj je vlasnik restorana rekao da uđe u objekat kako bi se sakrila od paparaca, a potom dopustio da je fotografišu, ali ona nikad nije potvrđena.

 


 

makonda-tracker