šta vi mislite — preteruju li?

ONI MISLE DA JE ROMANTIČNO, FANOVI DA JE UZNEMIRUJUĆE: Bizaran gest novog dečka Megan Foks zgrozio njene obožavaoce

0

Poznati reper pronašao je nesvakidašnji način da pokaže ljubav čuvenoj lepotici...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Foks i reper Mašin Gan Keli odavno su prestali da kriju koliko su zaljubljeni, pa ih losanđeleski paparaci na svakom koraku viđaju kako razmenjuju nežnosti, a odnedavno na Instagramu dele zajedničke fotografije i izražavaju svoje emocije.


Čuvena lepotica i muzičar reper čije je pravo ime Kolson Bejker započeli su vezu dok je ona još bila u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom, za kog je bila udata deset godina i s kojim ima troje dece. Zbog toga je ovaj par neretko na meti osude, a nakon Mašin Ganovog najnovijeg poteza još je više onih koji navijaju da Megan ne ostane dugo u vezi s njim...

 

1 / 3 Foto: Profimedia


On je, naime, na Dan zaljubljenih objavio na društvenoj mreži Instagram nekoliko fotografija uz opis: "Nosim tvoju krv oko vrata". Na prvoj fotografiji vidimo Megan kako drži repera pod ruku dok on gleda u drugom pravcu, a na drugoj — krv u bočici na privesku.

 


Dok ima i onih koji su oduševljeni ovim potezom i smatraju ga dokazom ljubavi, veliki je broj Meganinih fanova koji je zgrožen idejom da se krv voljene osobe nosi kao deo nakita.


"Oboje treba da se lečite", "To je tako prokleto čudno", "Šta? Saberi se, čoveče"... samo su neki od komentara na račun ovog nesvakidašnjeg gesta. Mnoge je ovaj potez podsetio na dane kada su Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton bili glavna tema Holivuda i kada je čuveni glumac nosio bočicu s Anđelininom krvlju, pa je mnogo pažnje privukao i komentar: "Srećna nova 2001. godina".

 

 

makonda-tracker