opet zaljubljen

Optuživali su ga za smrt BIVŠE DEVOJKE: Holivudski glumac je ponovo srećan i ljubi dve decenije mlađu glumicu

0

Napokon je pronašao novu životnu radost.

džim keri
džim kerifoto: Profimedia

Glumac Džim Keri (56) je na dodelu Zlatnih globusa na Beverli Hilsu došao sa dve decenije mlađom devojkom, glumicom indžer Gonzagom (34).

 

Nakon tragične smrti glumčeve bivše devojke Katrione Vajt i teških optužbi njene porodice - da je on kriv zbog njenog predoziranja lekovima, Džim se zaljubio u mlađu kolegnicu kojoj je jedna od zapaženih uloga bila u komediji "Ted".

 

Par je izgledao srećno i zaljubljeno na crvenom tepihu, a dok su pozirali fotoreporterima nisu skidali osmeh sa lica.

 

foto: Profimedia

- Džindžer je zaista neverovatna žena, veliki je glumački talenat i fantastična je devojka. Srećan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav - rekao je glumac za američki "Extra".

 

Podsećamo, Džimova bivša devojka Katriona pronađena je mrtva u svom stanu u Los Anđelesu u junu 2015. godine, a do smrti je došlo zbog predoziranja lekovima.

 

Keri i njegova bivša raskinuli su samo nekoliko dana pre njenog samoubistva, a Katrionina porodica optužila je glumca za njenu smrt.

 

Majka preminule glumice rekla je da je Džim nabavljao Katrion lekove bez recepta iako mu je spominjala da njena ćerka razmišlja o samoubistvu i da se bori sa hroničnom depresijom. Katrionini roditelji podneli su tužbu protiv Džima, ali je optužba odbačena.

 

 

 

makonda-tracker