ŠOKIRALA POJAVOM

ZAPREPASTILA SVE: Važi za jednu od najlepših žena na svetu, a bez šminke je NEPREPOZNATLJIVA

0

Kada se Tajra Benks pojavila na ulicama Los Anđelesa u neurednom izdanju, niko mogao da prepozna da je to ta diva sa televizije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica i bivši supermodel Tajra Benks, osim po svojim glamuroznim izdanjima na crvenim tepisima, poznata je i po naglašavanju svoje prirodne lepote.

 

Iako su njeni obožavaoci navikli da je vide u ležernim izdanjima, bez trunke šminke, iako radi u industriji lepote, Tajra je ovih dana svojom pojavom zaprepastila javnost.

 

Naime, na ulicama Los Anđelesa pojavila se u izdanju u kojem je mnogi uopšte nisu prepoznali. Lice bez šminke, sakriveno kačketom i duga, raščupana, pomalo neuredna kosa pokazali su koliko se lepa glumica zapustila.

 

foto: Profimedia

Tajra je nedavno otkrila kako je bila u kontaktu s misterioznim muzičarem sa kojim se dopisivala putem privatnih poruka na Tviteru, jer su hteli zaštititi vezu od javnosti

.

"Volim privatne poruke. Izlazila sam s vrlo slavnim muzičarem upravo zahvaljujući njima. Nalazili bismo se u restoranu, gde bih prvo ja došla, pa on kasnije, ili smo išli u restorane za koje niko ne zna. Eto, i do ovog dana niste znali da sam izlazila s tim tipom", izjavila je Tajra, ne otkrivši o kome je reč, ali negirala je da se radi o reperu Drejku.

 

 

makonda-tracker