robovanje ishranom

Najbizarnije dijete svih svetskih zvezda: Madona tvrdi da je vazduh dovoljan, ona samo miriše hranu!

0

Za mnoge svetske zvezde niste ni slutili koje režime ishrane primenjuju, verujemo da će vas ovo šokirati.

Kristina Agelera na režimu ishrane
Kristina Agelera na režimu ishranefoto: Profimedia

 

Kristina Agilera

 

Pevačica kaže kako neobično jede: svakodnevno konzumira nešto hrskavo, mekano, vruće i hladno. Hrana takođe mora da bude iste boje.

 

Kristijan Bejl

 

Ko se ne seća njegove jezive uloge u filmu „The Machinist“? Morao je da izgubi 30 kilograma za 4 meseca. Njegova ishrana sastojala se od konzerve tune i jabuke, a nije prelazila 300 kalorija. Glumac je pio puno vode kako bi suzbio osećaj gladi. Uz kilograme, izgubio je i mišiće. Zato je u filmu izgledao tako mršavo.

 

Madona

 

Kako biste želeli da izgledate u pedeset i devetoj godina? Možda poput Madone? Pevačica je u neverovatnoj formi. To je zato što se njena ishrana temelji na pretpostavci da je vazduh dovoljan za funkcionisanje našeg tela. Ona kuva hranu, ali je ne jede: samo je miriše i ne jede ništa osim slane supe od vode. Madona sigurno ne živi ovako sve vreme, ali koristi ovu metodu kada treba brzo da skine neki kilogram.

 

Nikol Kidman

 

Nakon porođaja, Nikol je morala da ide na prilično tešku dijetu kako bi mogla da se posveti projektima koji su je čekali. Ishrana se sastojala od jednog tvrdo kuvanog jaja za doručak, jednog za ručak i dva za večeru. Takva ishrana je nezdrava i neuravnotežena, ali glumica je izgubila i više kilograma nego što je očekivala.

 

Postoji li količina novca zbog koje biste se odlučili za jednu od ovih suludih dijeta?

 

 

makonda-tracker