Potresno

5 minuta pre nego što je čuo tužne vesti, poželeo mu je čaroban Božić: Kada sam saznao da je umro, plakao sam kao nikada pre (FOTO)

0

Slavni muzičar Džordž Majkl preminuo je 25. decembra protekle godine. Pre nego što se dogodio Freedom "pokret", Džordž je uživao ogromnu slavu kroz dvojac Wham! sa Endruom Ridžlijem. Kako je Endru saznao za smrt velikog prijatelja saznajemo tek danas, kako se bliži godišnjica smrti poznatog pevača.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Endru Ridžli tvrdi da ne postoji ništa na svetu što je moglo da ga pripremi za ovakve vesti.

 

Dodelu Brit nagrada obeležile suze i tihi jecaji: Fantastične priče iz minulih dana od kojih se NJIMA sada srce steže (FOTO, VIDEO)

 

Napomenuo je da je u par prethodnih godina izgubio roditelje, ali da je smrt prijatelja probudilo mnogo drugačije osećanje u njemu, kao i nestvarno veliku tugu, koja ga je slomila i bacila na kolena.

 

Dokumentovani poslednji dani Džordža Majkla, i nikome se ne dopadaju: Mogli ste da sačekate da ga makar sahrane! (FOTO, VIDEO)

Proteklih godina i roditelji su mi umrli, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Ovaj gubitak me je progutao", izjavio je Ridžli. "Razgovarao sam telefonom sa našim prijateljima i javio im šta se dogodilo. Iako sam već isplakao more suza, bio sam slomljen, iznova i iznova bih se slamao..."

foto: Profimedia

Na kolenima sam plakao kao nikada pre."

Svi pričaju o njegovim seksualnim sklonostima i drogama, a zaboravljaju OVO: 5 priča običnih ljudi zbog kojih ćete zaplakati zbog smrti Džordža Majkla

 

Samo 5 minuta nakon što mu je poželeo najlepše božićne želje čuio je vest kakvu nije očekivao ni u najluđim snovima.

 

Imao je 500 ljubavnika za sedam godina: Ona je bila JEDINA ŽENA s kojom bi imao veče ispunjeno strašću

 

Nije mogao da veruje da njegovog kolege, prijatelja još iz školskih dana više nema.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker