ispočetka

Bacila je sve što je podseća na bivšeg: Nataša Bekvalac okreće novi list (FOTO)

0

Pevačica je potvrdila da živi sa novim dečkom, ali par je rešio da totalno preuredi stan

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nataša Bekvalac kompletno renovira stan na Dedinju, u koji se nedavno uselio njen novi dečko Luka Lazukić. Kako Kurir saznaje, pevačica je odlučila to da uradi kako je više ništa ne bi podsećalo na bivšeg muža Ljubu Jovanovića.

- Bekvalčeva je taj stan opremala tokom braka s nekadašnjim rukometašem Partizana. Iako su te stvari i dalje nove, Nata će ih ipak zameniti. Luki to ne smeta, ali pevačica smatra da nije u redu da s njim spava u krevetu koji je delila s Ljubom. Najviše će se posvetiti opremanju spavaće sobe, koju će kompletno renovirati - otkriva naš izvor i dodaje da će joj Lazukić pomoći oko majstorskih radova.

 

Braja otkrio pravu istinu o Natašinoj i Lukinoj vezi: Ne znam šta ste čuli, ali...

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


- Luka podržava njenu odluku i obećao joj je da će sve zajedno opremiti. Pevačica je odbila njegovu finansijsku pomoć, ali je prihvatila da joj fizički pomogne u opremanju. Zajedno će birati nameštaj i praviti raspored - završava naš izvor.

 

Nataša Bekvalac progovorila o golišavim fotografijama: Znam ko ih je pustio u javnost, neko će debelo platiti

 

Inače, pevačica je stan u najelitnijem delu Beograda kupila početkom 2014. godine i uselila se s ćerkom Hanom, koju je dobila u prvom braku s Danilom Ikodinovićem. Tada ga je opremila po njihovom ukusu i potrebama. Međutim, kad se udala za Ljubu, naručila je nov nameštaj iz inostranstva. Svojevremeno se spekulisalo da će Bekvalčeva prodati stan jer nema novca da otplaćuje kredit, ali je uspela da ga zadrži.

makonda-tracker