ne viđamo je kao ranije

VELIKU SLAVU ZAMENIO JE OGROMAN SKANDAL, A I ONA SE PROMENILA: Evo kako danas izgleda Katarina Rebrača (FOTO)

2

Nekadašnju manekenku proteklih godina uglavnom viđamo na suđenjima.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Bivša manekenka i voditeljka Katarina Rebrača (48) pojavila se pre nekoliko dana u Višem sudu u Beogradu, gde je počelo ponovljeno suđenje njoj i njenim saradnicima povodom optužbi za zloupotrebu sredstava iz Rebračinog Fonda za prevenciju raka dojke.


Kako je pisao Kurir, Rebrača je optužena da je od 2. juna 2006. godine do 9. marta 2010. godine, u Beogradu, kao direktor Dobrotvornog fonda "Katarina Rebrača", u koji su donatori uplaćivali sredstva neophodna za prevenciju raka dojke, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.


Proteklih godina, Rebraču ne viđamo na javnim događajima kao ranije, pa je mnoge zanimalo kako jedna od najlepših žena Jugoslavije danas izgleda.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

Nekadašnja manekenka danas puni 48 godina, a malo je poznato da je ona na svet stigla u Njujorku. Interesantno je da se pre manekenske i voditeljske karijere, još kao devojčica, oprobala na velikom platnu i da je sarađivala s velikim imenima sveta filma, pa smo tako imali priliku da je vidimo u "Vašaru taštine" Brajana de Palme i u filmu "Anđela, ljubavi moja" Roberta Duvala.

 

 

 

makonda-tracker