360 stepeni promene

Jedva čekaju da se ostvare kao roditelji: Jelisavetini i Teovi planovi za budućnost (FOTO)

0

Iako je pre samo mesec dana pričala da se neće preseliti u Ameriku, glumica Jelisaveta Orašanin je promenila odluku.

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on


"Neki plan je da Jelisaveta nakon porođaja ostane u Americi da radi. Već narednih meseci ona će potpisati ugovore sa različitim agentima koji bi mogli da joj obezbede mesto u Holivudu. Ona će morati intenzivno da radi na usavršavanju naglaska kako bi mogla da dobije bilo kakve uloge, a onda od nje zavisi kako će se snaći", otkriva izvor i objašnjava da je glumici jako teško što napušta Srbiju i da planira česte dolaske jer je jako vezana za sestru, roditelje, ali i prijatelje, dok u Americi osim Tea nema nikoga.

 

Dokaz ljubavi koji svaka žena ceni: Miloš Teodosić prvi put u javnosti s burmom, ali jedan detalj pokazao je više i od nje (FOTO)


"Bilo joj je teško da prelomi i odluči da se preseli, ali zaista nije bilo svrhe da ostaje ovde dok je njegov život tamo. Jelisaveti je porodica na prvom mestu i nije joj žao što je karijeru stavila po strani kako bi zasnovala porodicu, ali joj je teško zbog odlaska iz Srbije. Rastanci joj teško padaju, ali mora ovo da pregura ako želi da očuva brak i dobije bebu", kaže izvor.

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

 

Ostajem pri tome da ne pričam o privatnom životu, kada budem igrala predstave, pričaću o njima", rekla je Jelisaveta, a na naše pitanje kako će sada uskladiti karijeru i život u Americi, kaže:

 

"Kada budem imala predstave, biću u Beogradu."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker