HIPNOTIŠE IZGLEDOM

Kupili su zemlju obraslu šibljem i pretvorili je u nešto magično: Predstavljamo vam kuću iz bajke (FOTO)

0
Oduševljenje turista prelepom kućom je toliko da stalno staju pored nje kako bi se fotografisali, a na kraju se završi tako što zakrče saobraćaj...

 

Nažalost, Lizi je u međuvremenu preminula, ali je Robert nastavio njihov zajednički projekat, koji je danas prava atrakcija za turiste.

 

Njihovo oduševljenje kućom je toliko da stalno staju pored nje kako bi se fotografisali, a na kraju se završi tako što zakrče saobraćaj.

 

Nina Badrić: Čarobna vikendica na Hvaru, kao iz najlepših snova (FOTO)

 

To i ne treba da čudi, budući da je u pitanju jedna od retkih kuća koja je ušuškana u viseće saksije, cvetne ograde, prelepe žbunove ruža, divnu baštensku garnituru...

 

 

A photo posted by @mademoiselle.wagner on

 

Tu je čak i imitacija pruge i voza, čije vagone, naravno, sačinjavaju saksije sa cvećem.

 

U početku sa bio ushićen zbog tolike pažnje turista, ali sada sam navikao. Čak i noću kroz prozor primetim bliceve koji sevaju u šravcu kuće i pitam se zašto fotografišu kuću kada je napolju mrkli mrak. Ali, oni to stalno rade", ispričao je 75-godišnji Robert za Dejli mejl.

Vredi milione i učiniće vas ljubomornim: U ovakvoj kući živi američka zlatna olimpijka (FOTO)

 

Danas se u lokalnim prodavnicama i na štandovima prodaju suveniri sa fotografijom Bernsove kuće. Na pitanje šta je njegova tajna za ovako neverovatno uspešno gajenje cveća, stari Berns odgovara:

 

Ne bih mogao nikome da dam savet. Ponekad su mi potrebne godine da se setim imena biljaka koje sam posadio i da se setim rasporeda, a kamoli načina gajenja. Stvarno ih ima mnogo", otkrio je Robert Berns.

 

makonda-tracker