Od sada će vam PEGLANJE biti NEUPOREDIVO LAKŠE: Uz ovaj trik na brzinu sredite izgužvanu odeću gde god da ste!

0

Dosta njih ne voli da pegla i izbegava ovu obavezu, a veš se samo gomila

foto: Promo
foto: Promo

Ili ste od onih koji ne vole da rasklapaju dasku, ili je čak i nemate. Kada želite na brzinu da ispeglate, onda pokušavate na krevetu ili stolu, ali se svaki put iznervirate jer je podloga tvrda, odeća se pomera i ne uspete da ispeglate kako želite. Ono što će vam ovu obavezu učiniti neuporedivo lakšom jeste specijalna podloga! Pogledajte OVDE!

 

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće vam peglanje vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Ova podloga je sve što vam treba kako bi garderoba izgledala savršeno ispeglano u svakoj prilici, gde god da idete i koliko god negde da žurite. Pritom, zauzima minimalno mesta u koferu.

 

Podloga za peglanje
foto: Promo

 

Prostirka za peglanje koja je izrađena od kvalitetnog materijala, koja je postojana na visokim temperaturama i koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici, ispuniće vaša najviša očekivanja. Njena površina omogućava vam i olakšava peglanje kako malih komada odeće tako i onih velikih dimenzija. Gornji sloj prostirke zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva koja prostirku drže na svom mestu prilikom peglanja. Samim tim peglanje vaših omiljenih odevnih predmeta postaje brže, lakše i ne zadaje vam toliko muke.

 

Dimenzija prostirke je 50cm x 80cm.

 

Ne čekajte i poručite ovu fenomenalnu prostirku OVDE za samo 990 rsd ili pozovite 011/6 888 999.

makonda-tracker