i til, i cveće, i bajkovit kroj

Tako to rade DAME! Šeron Stoun razoružala Kan VELIČANSTVENOM HALJINOM dostojnom kraljice

0

Slavna glumica juče je prošetala čuvenim crvenim stepenicama u jednom od najmaštovitijih kanskih izdanja ove godine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun (63) juče je prisustvovala premijeri filma The Story of My Wife na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, gde je sve očarala čim je kročila na crveni tepih.


Zvezda "Niskih strasti" nije skidala osmeh s lica i očito je uživala u čarima ove manifestacije i glamuru koji ona sa sobom nosi, a kako i ne bi kada je nosila jednu od najlepših toaleta u životu i karijeri! Šeron je, naime, odabrala svetloplavu balsku haljinu luksuzne modne kuće Dolce & Gabbana, i to model iz kolekcije za jesen i zimu 2020, koji krasi mnoštvo krupnih 3D cvetova od tila različitih boja. Haljina izgleda kao da je posuta cvećem, a brojni slojevi tila daju joj kako lepršavost tako i pomalo bajkovit izgled. Blagi puf efekat na nadlakticama dodatno naglašava seksepil postignut zahvaljujući golim ramenima, dok je Šeronina kratka platinasta kosa sjajan obrt u stilu moderne princeze!

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Dodajte tome dijamantske viseće minđuše i vulkan energije koji je Šeron Stoun i pred vama je kansko izdanje koje će se definitivno pamtiti! Wow, wow, wow!


 

 

makonda-tracker