(FOTO)

Da li primećujete razliku? Jelena Đoković se prisetila kako je izgledala pre 12 GODINA i pokazala zašto je tako POSEBNA

1

Ona je godinama uzorna supruga i majka koja se odrekla brojnih stvari kako bi bila maksimalno posvećena porodici.

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: ATA Images

Jelena Đoković je u skladnom braku sa jednim od najboljih tenisera svih vremena Novakom Đokovićem, a poznato je da njihova ljubav datira još iz tinejdžeskih dana.

 

Kada smo počeli da pratimo Novaka na malim ekranima, u slično vreme smo zapazili i nju. Jelena je uvek bila najveća podrška svom dugogodišnjem dečku, a potom i suprugu Novaku.

 

Jelena je oduvek privlačila pažnju svojim izgledom, prefinjenošću, ali i savršenim stilom koji je uvek nailazio na pozitivne komentare. Poznato je da je ona i pobornik zdravog života, a kada je dobila decu, posvetila se i metodama roditeljstva koje su, po njenom mišljenju, najbolje.

- Sad i nekad. A izmedju nas 12 raznolikih godina - napisala je Jelena u opisu fotografija koje je objavila.

Ona je napravila kolaž od fotografije iz sadašnjeg vremena i jedne od pre 12 godina dok je bodrila Noleta na tribinama. Njena posebnost je u prirodnosti i jednostavnosti, a upravo to je i tajna dobrog izgleda koji godinama krasi Jelenu.

Mnogi su komentarisali kako je Jelena skoro identična kao pre, te da godine nisu nimalo uticale na njen izgled, osim što sada izgleda zrelije. Jedan od komentara je bio i da joj tadašnja svetlija kosa stoji odlično, pa bi možda Jelena uskoro mogla da promeni svoj imidž.

 

 

makonda-tracker