nenadmašno izdanje

Delovala je poput boginje koja se kreće među smrtnicima: Nikol Kidman optočena zlatom pokorila Kan (FOTO)

0

Glumica je svakim narednim stilskim pogotkom nadmašila prethodni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa čak četiri nova filma koja je predstavila, australijska lepotica je bukvalno "očistila" crveni tepih i sve druge žene bacila u drugi plan, piše Stil.kurir.rs.

 

Iako je do kraja festivala i konačne odluke sudija ostalo još dosta vremena, mnogi spekulišu da je 2017. godina baš njena i da će dominirati na svim poljima.

 

Tako to rade modni kameleoni: Nakon ultraglamuroznog izdanja u Kanu, Rijana održala njujorški čas o stritstajlu (FOTO)

 

Osim profesionalnog uspeha, Nikol je u Kanu pokazala i svoj prefinjeni modni ukus. Premijeru za premijerom, glumica je briljirala kada je reč o izboru odeće.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Prve večeri odabrala je crnu haljinu do poda sa veselim desenom, koju je uklopila sa visokim potpeticama i jednostavnom ogrlicom.

 

Da se zna ko je kraljica: Ranija od Jordana stigla u Kan i kao od šale zadivila sve zaljubljenice u modu – pa čak i Naomi Kembel (FOTO)

 

foto: Profimedia

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Mediji su se raspisali o toaleti koja se šila čak 150 sati od 164 metra čiste svile. Kada se pojavila u ovoj prelepoj crno beloj haljini, mnogi modni stručnjaci su ocenili da je prva haljina Kana odabrana. Naredno veče defintivno je bilo u znaku Nikol Kidman i njene spektakularne haljine! Mediji su se raspisali o toaleti koja se šila čak 150 sati od 164 metra čiste svile. Kada se pojavila u ovoj prelepoj crno beloj haljini, mnogi modni stručnjaci su ocenili da je prva haljina Kana odabrana.Neudobne sandale i previsoka štikla pakleno namučile novopečenu mamu: Svaki korak Irine Šajk bio je bolan i nepodnošljiv (FOTO)

 

1 / 6 Foto: REUTERS/Jean-Paul Pelissier

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

I na kraju, izgleda da je najlepše ostavila za kraj - kada je na visokim potpeticama prošetala dugačku zlatnu haljinu sa resama, prisutni su ostali bez daha. Toaleta je istakla njenu mladalačku figuru, a rese koje su pratile telo dok se glumica okretala učinili su prizor zaista fascinantnim.

 

Na ovoj haljini Kejt Midlton može samo da joj zavidi: Marijana Mateus u izdanju zbog kojeg je ceo Kan uzdisao (FOTO)

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker