nema konkurenciju

Nikada ranije nismo videli haljinu od zlatnih lanaca i perja: Zbog ovog izdanja prelepu Blejk nazivaju boginjom (FOTO)

0
Na ovogodišnjoj Met Gali, prelepa plavuša zaista nije imala konkurenciju
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Blejk Lajvli gotovo nikada ne promaši na crvenom tepihu, a na Met Gali održanoj u ponedeljak uveče u Njujorku pokazala je jedno od svojih najboljih izdanja ikada.

 

Lepa glumica izgledala je poput boginje u zlatnoj Versace haljini ukrašenoj jarko plavim perjem

 

Stilisti tvrde da ove godine NIJE pogodila pravo u centar: Ovo je sporna haljina Dženifer Lopez koja je na Met gali izneverila sva očekivanja (FOTO)

 

Blejk je bez sumnje pokazala jedno od svojih najboljih modnih izdanja ikada, baš kako i priliči događaju kao što je Met Gala.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Šivena po meri uska haljina brenda Atelier Versace istakla je figuru peščanog sata lepe glumice, a zanimljivo je da eklektična kreacija zapravo nije šivena od klasične tkanine već od mnoštva sitnih lanaca koji su glumičino telo učinili još lepšim.

 

Bilo im je potrebno mnogo hrabrosti da se na crvenom tepihu pojave u OVOM izdanju: Ceo svet govori o stilu poznatih dama! (FOTO)

 

foto: Profimedia

Nastavak na narednoj strani...

 

 

Donji deo haljine je zaista neočekivan: zlatni lanci u produžetku se pretvaraju u raskošno plavo perje. Mnogi su komentirali da je Blejk jedna od najbolje obučenih dama na ovogodišnjoj Met Gali i da joj malo ko može parirati.

 

Ona NIJE eksperimentisala svojim izgledom, a opet su svi pogledi bili uprti u nju: Evo zašto je Adrijana Lima bila PRAVA ZVEZDA Met Gale! (FOTO)

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker