modne ideje

Ako volite DŽINS, bez ovoga ne ulazite u april! Kraljica ulične mode ima najpraktičniji i ULTRAŠIK komad za sve prilike

1

Šarmantna glumica poznata je po tome što uspeva da najudobnije kombinacije nosi s neverovatnom elegancijom, a u tome joj je sada pomogao teksas

Kejti Holms blista u svakoj sezoni zahvaljujući svojim jednostavnim modnim rešenjima
Kejti Holms blista u svakoj sezoni zahvaljujući svojim jednostavnim modnim rešenjimafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Škotski glumac Alan Kaming okupio je pre nekoliko večeri svoju publiku na poslednjem izvođenju svoje predstave na Brodveju, a u gledalištu je bilo mnogo poznatih lica.


Među najvećim zvezdama bili su australijski glumac Hju Džekmen i američka glumica Kejti Holms, nekrunisana kraljica street style mode, koja je za ovu priliku pripremila još jedan praktičan i šik stajling.


Kako se džins s prolećnom sezonom vraća kao jedan od dominantnijih materijala, tako je Kejti Holms rešila da trend pomeri korak dalje, pa je ponela mantil od teksasa!

U pitanju je minimalistički mantil do kolena, model koji potpisuje modna kuća Chloé, a inspirisan je klasičnim trenč mantilima bez kojih je prolećna sezona nezamisliva.

 

Kejti Holms u teksas mantilu do kolena
Kejti Holms u teksas mantilu do kolenafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U duhu vintidž mantila iz osamdesetih, ovaj komad na preklop, s nazubljenim kratkim reverima i kragnom, veoma je praktičan zbog džepova, a isitče struk jednostavnim teksas pojasom.

 

Kejti Holms ponela je teksas mantil u stilu klasičnog trenča
Kejti Holms ponela je teksas mantil u stilu klasičnog trenčafoto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na više mesta je ukrašen nitnama, što mu daje pomalo starinski i edgy izgled, a glumica ga je kombinovala sa crnim baletankama, pantalonama širih nogavica i velikom tašnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@she_holmes)


Neutralno, nonšalantno, a ipak elegantno, i jednostavno i osvežavajuće, onako kako nas je navikla Kejti Holms!

 

Puna cena ovog mantila, inače, iznosi 3.690 dolara, ali su u domaćim prodavnicama dostupne neuporedivo jeftinije varijante koje ostavljaju odličan utisak i savršene su za prolećnu sezonu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni kreator okupio krem estrade

 

makonda-tracker