fenomenalna

Glamurozna, božanstvena — i u skladu s temom! Najbolja haljina na crvenom tepihu Sidneja pravo je iznenađenje

0

Zendeja Kolman je s pravom prozvana modnom ikonom među mlađim glumicama, a u Sidneju je to dokazala.

NAJLEPŠA HALJINA IZ SIDNEJA
NAJLEPŠA HALJINA IZ SIDNEJA foto: Christopher Khoury/Australian Press Agency via ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najbolje obučenih mladih zvezda danas definitivno je Zendeja Kolman, glumica koja nas ostavlja bez daha u gotovo svakoj situaciji! Bilo da je reč o crvenom tepihu ili nekom svakodnevnom autfitu, Zendeja ima fenomenalan stil i ideju za glamurozan stajling bez greške.

 

To je bio slučaj i na premijeri novog filma, teniske drame Challengers u Sidneju, gde je pokazala svojevrsnu transformaciju i fenomenalan stil u skladu s temom filma!

 

Zvezda "Euforije" i "Dine" ovog puta bila je u društvu kolega Majka Fejsta i Džoša O'Konora, a za ovu priliku, stilizovao ju je Lo Rouč, njena "sigurna karta" za svaku modnu priliku.

 

Zendeja je ponela svilenu zelenu haljinu s potpisom Loewe, šivenu specijalno za nju, sa dramatičnim šlicem i dekolteom, šljokicama i motivom u skladu s prilikom!

 

Naime, haljina je bila dezenirana poput teniskog terena, u skladu s temom filma, koji je teniska drama, a čini se da bi samo Zendeja mogla da iznese glamuroznu haljinu sa sportskim motivom.

 

Zendeja na crvenom tepihu u Sidneju
Zendeja na crvenom tepihu u Sidnejufoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uz Bulgari minđuše, promenjenu boje kose, te je sada ona u božanstvenoj nijansi meda, kao i matchy zelenim cipelama s vrtoglavom štiklom, Zendeja je bila najlepša žena u Sidneju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Ona je magija... — napisao je Lo Rouč.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

 

makonda-tracker