uspela je da se našali

Za sve je kriv — Rajan Gosling! Oskarovska haljina Eme Stoun bila je božanstvena, ali ostaće upamćena po maleroznom pehu

0

Ema Stoun primila je nagradu svog života u Dolbi teatru, ali njena Luj Viton haljina tada je zasenila sve, i to ne na dobar način!

Ema Stoun na dodeli Oskara 2024.
Ema Stoun na dodeli Oskara 2024.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica Ema Stoun jedna je od najvećih zvezda dodele Oskara 2024. godine, nakon što je, očekivano, ponela kući ovu prestižnu nagradu zbog glavne uloge u filmu "Jadna stvorenja".

 

Ovo nije prvi Oskar mladoj Emi Stoun, ali je njen uspeh utom još i veći i značajniji, s obzirom na to da ima svega 35 godina.

 

Želim da se zahvalim svojoj porodici, mojoj mami, bratu Spenseru, tati, mom mužu Dejvu, mnogo te volim, i najvažnije, našoj ćerki, koja puni 3 godine za tri dana i unela je sve boje u naše živote. Volim te više od neba, mala moja devojčice — poručila je emotivna Ema Stoun.

 

Naravno, za ovakvu priliku, njen stajling morao je biti spektakularan, a Ema se odlučila za kreaciju Luj Vitona... i usput imala jedan modni peh!

 

 

Oskarovska haljina Eme Stoun s malim pehom

 

Ema Stoun zasenila je mnoge glumice u Dolbi teatru, a ponela je Luj Viton peplum-haljinu, koja je šivena specijalno za nju, u bledoj nijansi mintzelene, s takvim glamurom da će sigurno ostati upisana u modnim analima dodele Oskara.

 

Ova haljina nije imala rukave, niti bretele, a krasio ju je i elegantan šlep, tako tipičan za toalete koje se nose kada želite da budete najprimećeniji na crvenom tepihu...

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Ema je blistala u haljini do jednog momenta — kada je haljina pukla i otkopčala se usred bine dok je preuzimala nagradu!

 

Moja haljina je pukla! Mislim da se to desilo tokom izvođenja I'm just Ken (performans Rajana Goslinga, prim.aut.) — rekla je uzbuđena Ema, okrivivši svog kolegu iz "La La lenda" na simpatičan način!

 

Napukla haljina Eme Stoun na bini dodele Oskara
Napukla haljina Eme Stoun na bini dodele Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

IZABRANA U 10 NAJLEPŠIH: Etno haljina iz Knjaževca POKORILA modne piste u Italiji 

 

makonda-tracker