a u ruci – chanel

Kad je ona ušetala, svi su stali: Biljana Tipsarević hipnotisala Beograđane toaletom boje šampanjca

3

Popularna kreatorka pojavila se na jednom gradskom događaju u izdanju dostojnom Holivuda, do najsitnijeg detalja

Biljana Tipsarević u sjajnoj haljini
Biljana Tipsarević u sjajnoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je juče povodom Svetskog dana muzike održano viđe događaja, a jednom od njih prisustvovala je i poznata dizajnerka Biljana Tipsarević.


Od supruge tenisera Janka Tipsarevića navikli smo da uvek bude među najbolje odevenima, a tako je bilo i u ovoj prilici, kada se pojavila u vrlo elegantnom modnom izdanju.


Popularna kreatorka odabrala je za ovu priliku neobičnu toaletu boje šampanjca, vrlo efektan komad s prorezima kojima je dodatno naglasila svoju vitku figuru. Biljana Tipsarević ponela je, naime, toaletu s decentnim dekolteom, koju krase izrezi u predelu struka i ispod grudi, dok od kukova pada do poda.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tu je i upečatljiv dublji šlic, kojim je dizajnerka akcentovala savršeno izvajane noge, a kompletnom utisku dodatno doprinosi sjajni materijal haljine.


Ovako elegantno izdanje kreatorka je upotpunila bež torbicom modne kuće Chanel, kremastim flap modelom s lančićem, a isti brend potpisuje i njene viseće minđuše. Sve to izgledalo je još lepše u spoju sa zlatnim sandalama s visokim štiklama, kao i sa svetlim tonovima u Biljaninoj kosi.

 

Biljana Tipsarević , poznata modna dizajnerka i supruga Janka Tipsarevića
Biljana Tipsarević , poznata modna dizajnerka i supruga Janka Tipsarevićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Čist glamur!

 

 

makonda-tracker