cipele + haljina

Keri Bredšo se kune u ova pravila: Postoji samo jedan razlog zbog kojeg je uvek savršeno skockana, a to je... (FOTO)

0

Sportske patike na svečanu haljinu? Ovaj modni ustupak moguć je samo u jednom slučaju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najstrastvenijih ljubitelja obuće, Keri Bredšo je definitivno jedan od likova sa kojima se može identifikovati svaka žena. Ipak, ovu fashion divu nikada nismo videli u pogrešnom izdanju, a za to postoji samo jedan razlog - savršeno prati modna pravila i uvek odlično iskombinuje odeću i obuću.

 

Bila je na ivici da napravi najveću grešku svog života: Sara Džesika Parker zbog OVOGA umalo nije odbila ulogu Keri Bredšo (FOTO)

 

1. Sportska haljina + sportska obuća

 

Sportska ležerna haljina zahteva ležerniji pristup obući. Ukoliko želite da ponesete jednu ovakvu odevnu kombinaciju, povedite računa da uz nju uparite i dozvoljenu obuću - baletanke ili sandale na platformu. Takođe, ovo je jedina kombinacija u kojoj su dozvoljene sportske patike.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

 

2. Kežual i na niskim potpeticama

 

Pored toga što uz kežualne haljine možete nositi jednostavne štikle, ovoj kombinaciji možete prići i veoma opušteno, te će par mokasina ili cipela sa niskom platformom biti odličan izbor.

 

3. Poslovna odeća

 

foto: Profimedia

 

Poslovna odevna kombinacija ne ostavlja veliki izbor u odabiru obuće. Kako biste lepo izgledali i bili pokretni, odličan odabir za ovakvu priliku su salonke sa štiklom ne većom od 10 centimetara.


Zaljubljeni ste u stil Keri Bredšo? Udahnite duboko - stižu najlepše cipele koje je Sara Džesika Parker do sad dizajnirala

 

Ipak, ono što možete da birate u ovom slučaju su boje, te se potrudite da svoju odevnu kombinaciju osvežite jarkim bojama ili zanimljivim detaljima poput broša, karmina ili neobične torbe.

 

Nastavak pročitajte na sledečoj strani

 

 

4. Dugačke košulje

 

foto: Profimedia

 

Osim toga što su postale veliki hit, dugačke haljina-košulje vam obezbeđuju najveći izbor obuće.


Obožavali smo špicu Seks i grada gde Keri Bredšo nosi kultnu haljinicu: Umesto toga trebalo je da obuče nešto sasvim drugačije! (FOTO)

 

U zavisnosti od utiska koji želite da ostavite, ovakva odeća se može kombinovati sa otvorenim cipelama na platformu, štiklama, ali i različitim patikama.

 

5. Uske haljine

 

foto: Profimedia

 

Uske kratke haljine su must have ove sezone, ali retko koja devojka ume da odabere pravu obuću za njih. Pored sandala na visoku štiklu, ovu zavodljivu haljinu možete upariti sa zanimljivim papučama, otvorenim sandalicama ili salonkama, dok su patike strogo zabranjene.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

6. Letnje haljine

 

foto: Profimedia

 

Lepršave haljine privlače dosta pažnje, te bi trebalo da obuća koju ćete nositi uz njih bude jednostavna i svedena.


Keri Bredšo je neopravdano ponela titulu najbolje: 7 činjenica koje dokazuju da je Samanta prava modna čarobnica (FOTO)

 

Ravne sandale, espadrile sa visokim platformama ili sandale sa niskom potpeticom su idealan izbor za ovu veličanstvenu letnju kombinaciju.

 

7. Večernje haljine

 

foto: Profimedia

 

Elegantna večernja haljna zahteva visoke potpetice i to je definitivno pravilo koje zna svaka dama. Ipak i u ovom slučaju treba voditi računa. Ukoliko se odlučite za elegantnu dugu haljinu,povedite računa o gornjem kroju svoje haljine i odaberite štikle u skladu sa time. Otvorene haljine zahtevaju sandale sa različitim kaiševima, dok uz zatvorene haljine birajte sandale koje prate liniju vaše odevne kombinacije.

makonda-tracker