PRIMENITE OVO ODMAH

Maštate o dugoj i srećnoj vezi? Evo šta srećni parovi rade drugačije od vas

0
Gledate srećne parove i pitate se u čemu je njihova tajna? Saznajte u nastavku teksta...

 

foto: Shutterstock

6. Imaju hobije

Kreću se i razvijaju nova interesovanja. Individualni hobiji pomažu da se osećate zadovoljno i ispunjeno radeći nešto što volite. Parovi koji prate svoje unutrašnje snove i napreduju u stvarima koje žele da nauče mnogo su zadovoljniji i to se, svakako, odražava i na kvalitet veze u kojoj su.

 

7. Ne kriju stvari jedno od drugog

Da se razumemo, svi mi imamo nešto da sakrijemo od partnera. Neko to može spakovati u jedan kofer, neko u neseser, a neko za sobom vuče set od 4 velika kofera. Ako sami nosite ceo set, zatražite pomoć svog partnera, recite mu kroz šta prolazite i videćete kako će ti koferi postajati sve lakši i lakši.


ON SE NIKADA NEĆE SMIRITI : 5 znakova da mu nisi jedina

 

8. Dozvoljavaju sebi da pogreše

Svi smo mi ranjivi. Pravimo greške i radimo gluposti. Hajde da prihvatimo to i krenemo dalje.

 

9. Zajedno rastu

Zdrav odnos uvek raste i razvija se. Oni ulažu napore da postanu bolje osobe i pružaju partneru od sebe ono najbolje što imaju. Setite se ranijih stadijuma veze kada ste ulagali dosta vremena u to da izgledate savršeno u svakom trenutku? Da, potpuno pogrešno ulaganje energije.


ASTRO LJUBAV: Kakvi muškarci padaju na vaš horoskopski znak?

 

10. Oni su plima i oseka

Parovi koji priznaju da njihov odnos prolazi kroz plime i oseke i to je ključni pokazatelj da par razvija zdravu vezu. Ne postoje dve indentične veze, a kvalitetne veze se ne fokusiraju na negativne stvari i sposobne su da prepoznaju i suoče se sa njima kada do njih dođe.

 

11. Prave planove Svaka osoba može napraviti listu pozitivnih stvari koje voli kod svog partnera. Oni mogu otvoreno govoriti o onome što im smeta isto onoliko koliko mogu da govore o stvarima koje vole kod onog drugog.


OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

 

12. Znaju za "faktor sreće" Postoji ljudi koji sopstvenu sreću definišu kroz odnos sa partnerom. To je uvek pogrešno. Svakako, lepo je kada vas partner čini srećnim, ali bi to trebala da bude sekundarna stvar u odnosu na ono kako se osećate iznutra.


 

makonda-tracker